Barátnőm 19 éves, pasija 53 éves, ez normális? (lent)
Ha a pasi egyedülálló magányos farkas LENNE akkor elfér, de nem lesz 5 évnél hosszabb kapcsi sz.tem, de így, hogy család meg minden van, semennyi sem. Az meg, hogy kinek mi a normális az meg mindenhol más. Ismerek 20 éves korkülömbséggel együtt élő hétköznapi párt és ennél több korkülömbséggel élőket is, megvannak.
Ehhez sokminden szükséges. Valaki egyszerűen az érettebb embereket szereti, mert vannak éretten gondolkodó fiatalok. Én is 22 vagyok, de sokan mondják éretebben gondolkodom, mint a kortársaim. Mondjuk az is igaz, hogy én is az idősebbekkel jövök ki jobban. Úgy 30-35 felettiekkel. Ez van.
22/N
erre mondják, hogy vén kecske is megnyalná a sót!
53 éves vén kujon, szégyellje magát! Azért szó mi szó, van önbizalmuk a férfiaknak!
Nem normális.
A sok érv közül csak egy:
Tételezzük fel, hogy tényleg elvenné a barátnődet, és tartós kapcsolat lenne...
20 év múlva összejön a baráti társaság, mindenki 40 körül, élete teljében, mennek az ugratások, a viceelődések, mint mindig a szex-szel kapcsolatban.
A barátnőd férje meg ott ül, 73 évesen, logó férfiassággal, nagyothalló-készülékkel, mellette a 39 éves neje, aki a megkeseredettségtől, és az utolsó 15 orgazmus-mentes évtől 60-nak látszik, és csak ők ketten nem nevetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!