Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg otthon h egy...

Hogy mondjam meg otthon h egy vietnámi lánnyal járok?

Figyelt kérdés

Össze jöttem egy lánnyal kb. egy hete ők 3 éve költöztek ide magyarországra vietnámból. Tugyják a szüleim h van egy lány akivel találkozgatunk de nem merem megmondani nekik h ki. Mert faterom naon utálja a külföldieket :S Az ázsiaiakat meg pláne :S Mindig szidja őket meg mindig azt mondja h magyar embernek magyar pár kell meg megjegyzéseket tesz nekünk ha látunk oat h pl egy magyar lány együtt van egy néger sráccal vagy iesmi... és nem merem megmondani mert nagy balhé lenne :S De álandóan kérdezgetik h kivel találkozgatok. Mit mongyak nekik vagy hogy adhatnám be nekik h kivel vok együtt anélkül h kirakjanak az uccára? :S

16/F

2011. márc. 25. 17:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Valaki már korábban is írta, hogy nem a magyar szülőkkel hanem a vietnámiakkal volt gond. Nekem egy egyéves, nagyon komoly kapcsolatom volt egy lánnyal. De a szülei szóba se álltak velem, látni sem akartak. Sírt, könyörgött az apjának, hogy had mutasson be, de hajthatatlanok voltak a szülei. Végül megfenyegették, hogy ha nem szakít velem akkor kitagadják vagy hazaküldik vietnámba hogy "térjen észhez". Egyik napról a másikra szakított velem. Na ennyit arról, hogy kik a rasszisták. Senkinek se kívánom azt a poklot, ami ezután történt velem.
2011. márc. 29. 07:30
 42/43 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy. Úgyis szakítotok x időn belül, a tiniszerelmek nem tartanak sokáig. Ezért a fél évért tök felesleges felvállalnod egy ekkora balhét.

Utána pedig próbálj fehérekkel ismerkedni és akkor otthon sem lesz gond.

2011. ápr. 22. 19:04
 43/43 A kérdező kommentje:

Hát mi nem fogunk szakitani mert naon szeretem!!!

Am most már én is látom h nem csak az én szüleimmel lesz itt gond :/

2011. ápr. 22. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!