Hogy mondjam meg otthon h egy vietnámi lánnyal járok?
Össze jöttem egy lánnyal kb. egy hete ők 3 éve költöztek ide magyarországra vietnámból. Tugyják a szüleim h van egy lány akivel találkozgatunk de nem merem megmondani nekik h ki. Mert faterom naon utálja a külföldieket :S Az ázsiaiakat meg pláne :S Mindig szidja őket meg mindig azt mondja h magyar embernek magyar pár kell meg megjegyzéseket tesz nekünk ha látunk oat h pl egy magyar lány együtt van egy néger sráccal vagy iesmi... és nem merem megmondani mert nagy balhé lenne :S De álandóan kérdezgetik h kivel találkozgatok. Mit mongyak nekik vagy hogy adhatnám be nekik h kivel vok együtt anélkül h kirakjanak az uccára? :S
16/F
Szerintem sehogy. Úgyis szakítotok x időn belül, a tiniszerelmek nem tartanak sokáig. Ezért a fél évért tök felesleges felvállalnod egy ekkora balhét.
Utána pedig próbálj fehérekkel ismerkedni és akkor otthon sem lesz gond.
Hát mi nem fogunk szakitani mert naon szeretem!!!
Am most már én is látom h nem csak az én szüleimmel lesz itt gond :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!