Hogy mondjam meg otthon h egy vietnámi lánnyal járok?
Össze jöttem egy lánnyal kb. egy hete ők 3 éve költöztek ide magyarországra vietnámból. Tugyják a szüleim h van egy lány akivel találkozgatunk de nem merem megmondani nekik h ki. Mert faterom naon utálja a külföldieket :S Az ázsiaiakat meg pláne :S Mindig szidja őket meg mindig azt mondja h magyar embernek magyar pár kell meg megjegyzéseket tesz nekünk ha látunk oat h pl egy magyar lány együtt van egy néger sráccal vagy iesmi... és nem merem megmondani mert nagy balhé lenne :S De álandóan kérdezgetik h kivel találkozgatok. Mit mongyak nekik vagy hogy adhatnám be nekik h kivel vok együtt anélkül h kirakjanak az uccára? :S
16/F
Ha úgy érzed, komoly a kapcsolat, akkor úgyis addig faggatnak, amíg valami infót nem kapnak a csajról.
Szerintem várd, hogy kíváncsiak legyenek. Mondd hogy nem akarod bemutatni, mert szerinted nem szeretnék.. Aztán egyre jobban fogja őket idegelni, hogy miféle csajjal vagy vajon. Ha kérdezgetnek róla, nyugodtan mondhatod, hogy egy nagyon okos, nagyon szép lánnyal jársz, de nem magyar. Gondolom lezongorázzák a fejükben az összes lehetséges megoldást, és remélhetőleg azt, hogy ázsiai nem a legrosszabb lehetőségek közé fogják sorolni.
Ha már tudják, akkor hagyj nekik időt elfogadni. Ne akard hazacipelni, és ha néha kérdeznek róla, ne intézd el annyival, hogy jól megvagytok, hanem mindig emelj ki valamit, amiből kitűnik, hogy milyen jó választás az a csaj! Pl -Hol leszel szombaton? - Elkísérem a barátnőmet matekversenyre. Te tudod, hogy milyen dolgokat szeretnek egy átlagos lányban a szüleid, emeld ki azokat az erényeit.
Türelem, kitartás, elszántság kell ahhoz, hogy elfogadtasd. Ha úgy érzed, ér ennyit ez a kapcsolat, akkor rajta!
az egyik írni nem tud, a másik meg olvasni :D
szerintem a bemutatással ne most foglalkozz, hanem amikor majd annyira szereted, hogy képes lennél összeveszni miatta apáddal. ha tényleg ennyire rasszista, sehogy nem fogja elfogadni, de ha most összevesztek, egy hónap múlva meg szakítasz a lánnyal, akkor csak te jársz rosszul.
egyébként az én barátom vietnámi, nálunk nem az én szüleimmel volt a több gond, hanem az övével. tényleg tanulj meg helyesen írni meg minél jobb jegyeket hazavinni, mert a lány szülei nem fogják jó szemmel nézni, ha hülyegyerekkel jár. meg ilyen apróságok, lehet hogy fogsz cikis helyzetbe kerülni stb :D de apádnak tényleg ne most mondd el. várj még néhány hónapot. addig mondd azt, hogy 'még nem tartunk ott' vagy 'nem hiszem hogy elsőre tetszene neked' :D na sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!