Tegnap összevesztünk a párommal és megütött mit tegyek?
orvos,ha már nem rendel,akkor korház,látlelet
látlelethez nem kell hogy eltörje a kezed,vagy kitörje a nyakad,elég hogy fel van dagadva meg hogy fáj
látlelettel rendőrség,feljelented,és távolságtartásit kérsz
és ha a közeledbe megy rendőrt hivsz
Én is csak azt tudom írni:
Rendőrség! Látlelet, akár látszik, akár nem! Az orvos előtte nem árt.
Ha nincs is látható nyoma, annak kell, hogy nyoma maradjon, hogy már jártál az agresszivitása miatt rendőrségen. Ez még akár egy (váratlan) későbbi incidens esetére is jól jöhet (visszaesés). De reméljük, nem lesz ilyen. Mindenesetre nem árt, ha van már egy jegyzőkönyved a kezedben.
Ráadásul, ha tudja, hogy te nem hagyod magad, és rendőrséghez fordulsz, akkor jobb esetben ez is visszatartja őt egy esetleges köv. incidenstől.
Az pedig nem kérdés, hogy hagyd el!
A rendőrség egyébként, lehet, hogy nem fog sokat segíteni ténylegesen. Ez rendőrőrse is válogatja, sajnos. A lényeg, hogy legyen róla papírod.
Ha a pasi ennek ellenére sem áll le, akkor keríts magad mellé férfiembereket. Végső esetben még azt is lehetne javasolni, hogy jól meg kellene verni, ha már más nem használ, hogy leszálljon rólad. De ez már tényleg a nehezebbik része, s egyáltalán nem biztos, hogy eredményre vezet, lehet, hogy csak olaj a tűzre. De elvi lehetőségként akár még ez sem kizárandó. Valakinek csak ez használ. :-(
Első menetben, mindenesetre ld. amit fent írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!