Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap összevesztünk a páromma...

Tegnap összevesztünk a párommal és megütött mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összevesztünk párommal földhözvágtam a gyújtóját elkezdet rángatni nem hagytam magam, majd pofoncsapott a nyakamnál fogva neki nyomott az üvegajtónak, akkor a kapulyukban folytatódott ott a hajam tépte megint a nyakam fogta. Tudom hagyjam el de rettegek ha szakítok megint meg üt, még mindig fáj az arcom és a nyakam.
2011. márc. 25. 13:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
Hagyd el most. Ne gondolkozz ne félj csak tedd meg mielőtt később lesz. Bármit mond ne higyj neki ha egyszer megtette megteszi újra és újra. A végén pedig azt veszed észre hogy rettegésben és elnyomásban élsz egy olyan ember mellett akit szívből megvetsz de nem tudsz szabadulni a saját poklodból és azt kívánod minden nap bárcsak meghalnál hogy véget érjen az örökös fájdalom ami lassan felemészt belülről. Most még van esélyed ne félj csak vegyél egy nagy levegőt és menekülj. Ha megint megtámad jelentsd fel ne hagyd magad megfélemlíteni te ettől erősebb vagy csak higyj önmagadban és sikerülni fog.
2011. márc. 25. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:
87%

orvos,ha már nem rendel,akkor korház,látlelet

látlelethez nem kell hogy eltörje a kezed,vagy kitörje a nyakad,elég hogy fel van dagadva meg hogy fáj

látlelettel rendőrség,feljelented,és távolságtartásit kérsz

és ha a közeledbe megy rendőrt hivsz

2011. márc. 25. 14:29
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Én is csak azt tudom írni:

Rendőrség! Látlelet, akár látszik, akár nem! Az orvos előtte nem árt.

Ha nincs is látható nyoma, annak kell, hogy nyoma maradjon, hogy már jártál az agresszivitása miatt rendőrségen. Ez még akár egy (váratlan) későbbi incidens esetére is jól jöhet (visszaesés). De reméljük, nem lesz ilyen. Mindenesetre nem árt, ha van már egy jegyzőkönyved a kezedben.

Ráadásul, ha tudja, hogy te nem hagyod magad, és rendőrséghez fordulsz, akkor jobb esetben ez is visszatartja őt egy esetleges köv. incidenstől.

Az pedig nem kérdés, hogy hagyd el!

A rendőrség egyébként, lehet, hogy nem fog sokat segíteni ténylegesen. Ez rendőrőrse is válogatja, sajnos. A lényeg, hogy legyen róla papírod.

Ha a pasi ennek ellenére sem áll le, akkor keríts magad mellé férfiembereket. Végső esetben még azt is lehetne javasolni, hogy jól meg kellene verni, ha már más nem használ, hogy leszálljon rólad. De ez már tényleg a nehezebbik része, s egyáltalán nem biztos, hogy eredményre vezet, lehet, hogy csak olaj a tűzre. De elvi lehetőségként akár még ez sem kizárandó. Valakinek csak ez használ. :-(

Első menetben, mindenesetre ld. amit fent írtam.

2011. márc. 25. 15:58
 24/25 anonim ***** válasza:
nane.hu de sürgősen!!!!!
2011. márc. 26. 13:31
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég,itt írogatsz?Én már pakolnám össze a cuccaim és szöknék.Bár aki nem akarja,annak nem lehet segíteni...
2012. márc. 6. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!