Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap összevesztünk a páromma...

Tegnap összevesztünk a párommal és megütött mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap összevesztünk párommal földhözvágtam a gyújtóját elkezdet rángatni nem hagytam magam, majd pofoncsapott a nyakamnál fogva neki nyomott az üvegajtónak, akkor a kapulyukban folytatódott ott a hajam tépte megint a nyakam fogta. Tudom hagyjam el de rettegek ha szakítok megint meg üt, még mindig fáj az arcom és a nyakam.
2011. márc. 25. 13:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy már leírták: ha te laksz nála pakolj és menj el. Ha ő lakik nálad pakold össze a holmiját, a kulcsát meg kérd vissza. Ha nem hagy menj a rendőrségre és kérj távol tartási papírt! Én a helyedben látleletet is vetetnék ha még látszik.

21/L

2011. márc. 25. 13:36
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Add ki az utjat.Legyen meg a noi becsuleted.Fel a fejjel es hidegverrel lepj ki az eletebol.Ha fojtatna a dolgokat,akkor jelentsd fel.Kitartas!
2011. márc. 25. 13:38
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

egyszerű:

hagyd el, és pont.

megüt, jelentsd fel. pont.

2011. márc. 25. 13:41
 14/25 A kérdező kommentje:
nem látszik csak kicsit bevan dagadva az arcom de a nykaam iszonyatosan fáj hahottáérek. bár nem tudom mi fáj jobban az arcom/nyakam vagy a szívem
2011. márc. 25. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Abban a pillanatban hagynám ott, mikor megütne!! Ha már most ezt csinálja, később mi lesz? Elhiszem, hogy félsz, de ne tűrd el ezt akkor sem!! Ha máshogy nem megy, kérj segítséget szülőktől, barátoktól, vagy jelentsd fel!!

NE hagyd magad !!! Sokan inkább maradnak egy ilyen kapcsolatban, pont ezért, mert félnek, aztán már túl késő!!

2011. márc. 25. 13:48
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelmű hogy ott kell hagyni. Ez egy agresszív állat.
2011. márc. 25. 13:51
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Ilyenkor nem szabad csücsükélni és azon keseregni hgy jaj a szívem így fáj, úgy fáj. Ilyenkor el kell hagyni a rohad*kot a francba, nem is értem hogy nem tud egy nő megutálni egyből egy olyan pasit megüti, hogy fájhat érte a szíved? Légy kemény, hagy ott.

13.25. voltam

2011. márc. 25. 13:52
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

Én egy dolgot nem értek..Írod,hogy mennyire fáj az arcod és a nyakad..Meg hogy be van egy kicsit dagadva..

Amikor így helyben hagyott a pasas az első értelmes gondolatot miért nem az volt,hogy elmész az orvoshoz látleletet csináltatni,és onna a rendőrségre feljelentést tenni??

Mert hogy félsz??????Ez komoly?? Én jobban félnék együtt élni vele,és nem elhagyni..

Tudod az ilyen nőkre mondják,hogy ha hagyja magát meg is érdemli ha így kell élnie..

Ha neked ez jó..akkor..csak így tovább..Még pár pofon,pár fog elvesztése,és teljes lesz az életed...

2011. márc. 25. 13:53
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
Menekülj minél hamarabb, mert később akár meg is ölhet, ezt akarod? Nekem is volt egy ilyen férjem, és évekig rettegtem tőle, hogy bosszút áll amiért megszöktem. De elmúlt és már nem is gondolok rá.
2011. márc. 25. 13:57
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Biztosan nehéz ilyenkor józanul gondolkozni, de szerintem is el kell hagynod minél előbb. Mert előbb-utóbb nem csak az arcod meg a szíved fog fájni... Sajnos gyakori, hogy egy tettlegesség után jön a másik, és több is.

Ez nem szimplán egy pofon volt, amit utána rögtön megbánt. Ez sem lenne megbocsájtható, de mégis enyhébb dolog.

Engem egyszer felpofozott a párom, mert annyira dühös volt rám valamiért, de abban a percben nagyon meg is bánta, nem győzött vezekelni. Ez 12 éve történt, azóta a férjem, és egyszer sem történt még csak hasonló sem azóta.

Ezt azért írtam le, hogy igenis vannak enyhítő körülmények, de ez amit Te leírtál, NEM az!!

Lépj ki amíg nem késő!

Sok sikert...

2011. márc. 25. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!