Azelőtt egy lány *urva volt az ágyban, szakácsnő a konyhában és úrinő a társaságban?
"Igazából az a baj, hogy ha a férfi teljesen alap dolgokat vár el a nőtől (főzzön, mosson, takarítson), akkor az már egy szemét disznó, aki kihasználja. "
Nem, a kérdés hogy mit kap a nő cserébe. Ha a napi 8-10 órás munkája után a nő rohan a gyerek leckéjét átnézni, mosogatni, vasalni, vagyis minden otthoni munka rá hárul, miközben a családi kasszába ugyanúgy beleteszi a pénzt, a pasi meg csak ha hazamegy, nyűgösen szól hogy a gyerekek csendesebbek legyenek mert nem tud újságot olvasni, akkor igen, az a férfi egy szemét önző disznó.
Viszont ha cserébe minden "férfi" munkát átvállal, nem kell festőt hívni, mert ő is megcsinálja, nem kell napokig könyörögni hogy verjen be egy szöget, foglalkozik a gyerekekkel, akkor teljesen természetes, hogy a pár beosztja a munkát.
Nekem pl. az is segítség, ha nagytakarításkor a gyerekeket eltünteti az apjuk a közelemből, hogy ne kelljen figyelnem hogy beleesik-e valamelyik plüssállata a fertőtlenítős felmosóvízbe, pl. elmennek valahová és az apuka foglalkozik a gyerekekkel. Az baromira zavarna, ha nekem kéne takarítani, de közben ott nyüzsög a család, hogy mikor lesz már ebéd, a férj nyűgös hogy a porszívótól nem hallja a meccset, a gyerekek meg rohangásznának.
"A sok "agysebész" a nagy egójával,
meg csak várja a herceget,
aki majd jön a fehér lován....
... mosogatni!!"
Hm.. Azert erdekes, hogy a demografiai helyzet ellenere, azokban a korosztalyokban, ahol több a ferfi, mint a nö (30-asok, 40-esek), szerintem az agysebeszek szamanal is több "barcsak-mosogatni-tudo" varja a hercegnöt azon a feher lovon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!