Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azelőtt egy lány *urva volt...

Azelőtt egy lány *urva volt az ágyban, szakácsnő a konyhában és úrinő a társaságban?

Figyelt kérdés
Ma meg társaságban adja a *urvát és a konyhában játssza az úrinőt!!!
2011. márc. 25. 11:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én mindig csak olyan férfiakkal futok össze akik ringyók és tettetik magukat hogy erkölcsösek, viszont jó szakácsok a konyhába.
2011. márc. 29. 19:41
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Én in inkább ágyban alakítok, mint konyhában.Úgy főzni,hogy reggel 7-kor eljövök otthonról este 7-kor érek haza,szombatonként is dolgozok ,így elég érdekes.Se időm,se kedvem főzőcskézni.Vsárnap se dobok össze többfogásos menüt, valami tészta vagy főzelék bőven jó.Társaságba járást se viszem "túlzásba".Régen se volt minden nő ennyire tökéletes,inkább csak ezt akarták a férfiak.
2011. márc. 29. 19:49
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolom, hogy jogos elvárás a nők felé, hogy

"ágyban k.rva" = menjen bele mindenbe, olyanba is, amit nem akar, ami kellemetlen/fájdalmas vagy egyszerűen nem kívánatos, nem izgató számára?

"konyhában szakácsnő" = itt is írták többen, hogy ha valaki ezt be is tartja, általában nem sok elismerést kap a férjtől vagy a gyerekektől, sőt még válogatnak, kritizálják is, fitymálják az ételt, stb. stb. De összességében nem gondolom, hogy a 21. században ne lehetne a főzést is megosztani, illetve az összes házimunkát nő és férfi között. Nem gondolom, hogy egy nő értékét a főzni tudása határozza meg, illetve jobban meghatározná, mint a férfi értékét a férfi főzni tudása. Szerencsére a páromnak se ez számít. Nem, nem fogunk éhenhalni, hanem közösen oldjuk meg a főzést.

"társaságban úrinő" = ez attól függ,mit jelent, ha azt, hogy van tartása, az ellen nincs kifogásom, de ha pl. azt, hogy nem mer segítséget kérni, ha bántalmazzák, mert szégyelli, azt az úrinőséget nem támogatom.

Érdekes, hogy a férfiakról miért nincsenek ilyen elvárásokat megfogalmazó közmondások?

2011. márc. 29. 20:47
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

HOgy itt mennyi felvilágosult, liberális, feminista liba van!

Persze tisztelet a kivételnek.

2011. márc. 30. 08:35
 35/43 anonim ***** válasza:

.. és mennyi gyöpös, hím soviniszta bunkó :)

Persze, tisztelet a kivételnek.

2011. márc. 30. 09:47
 36/43 anonim ***** válasza:
KÖszönöm, drága, ezt bóknak veszem. Amúgy tájékoztatlak, hogy nem csak liberális feministák vannak, ez nem politikai oldal kérdése. :)
2011. márc. 30. 09:48
 37/43 anonim ***** válasza:

.. és mennyi gyöpös, hím soviniszta bunkó :)

MÁr bocsánat, de nő vagyok. :)

2011. márc. 30. 09:56
 38/43 anonim ***** válasza:

Igazából az a baj, hogy ha a férfi teljesen alap dolgokat vár el a nőtől (főzzön, mosson, takarítson), akkor az már egy szemét disznó, aki kihasználja.

Amúgy, kérdező, én értelek, és teljesen igazat adok neked.

2011. márc. 30. 10:27
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltart engem egy férfi én is egész nap mosni,főzni,takarítani fogok.De addig amíg mindketten dolgozunk elvárom,hogy ugyanúgy csináljon házimunkát, mint én.Nem fogok lenyomni egy második műszakot otthon.Nem hal bele a mosogatásba, porszívózásba, bevásárlásba alkalmanként...De persze, ha ő tart el engem akkor elvárhatja a csillivilli rendet, főttkaját minden nap, tele hűtőt.
2011. márc. 30. 12:49
 40/43 A kérdező kommentje:

"Amúgy, kérdező, én értelek, és teljesen igazat adok neked."

Köszönöm!

A sok "agysebész" a nagy egójával,

meg csak várja a herceget,

aki majd jön a fehér lován....

... mosogatni!!

2011. márc. 31. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!