Lányok, ti mit csináltok ha egy társaságban vagytok, és ott ül az asztalnál még pár másik lány, akik sokkal jobban néznek ki nálatok?
Lehet így még valahogy érvényesülni? Én ilyenkor mindig nagyon elnyomva érzem magam..
Válaszolni normálisan is lehet :)
Nem volt,mert mindig éreztették,hogy ők sokkal szebbek.Én természetes,közvetlen ,érdeklődő,megértő voltam,de mindenről volt véleményem és lehetett velem beszélgetni.
Értsd meg,hogy a szépség nem minden,a kisugárzás számít.
Én inkább a visszafogottabb lányokat kedvelem, akikkel el lehet beszélgetni bármiről. Nem szeretem akik el vannak szállva maguktól. Add magad, és ne érdekeljen olyan fiú, aki csak amiatt nem beszél veled, mert te nem vagy olyan szép mint te.
18/F
Igen, a szepseg onmagaban nem eleg. Ok, jo ha van... DE a kisugarzas szamit. En nem vagyok szep, bar csunya se. Teljesen atlagos vagyok. Viszont azt hiszem, szeretnek a kozelemben lenni az emberek. Ez lehet a kisugarzas :)
De hozzateszem, tarsasagban nekem is van komplexusom, ha en vagyok a legcsunyabb :). De csak akkor, ha velem van a baratom. Szerintem feltekeny vagyok, csak ezt meg magamnak sem vallottam be.. Persze ezt a kis feltekenyseget lerendezem magamban, es soha nincs latszatja, csak kicsit elszomorodom :( de azt is akkor, amikor mar nem lat senki.
olyan nicns hogy jobban nézzen ki nálam :D
najó,van,de akkor azért,mert teljesen más az egész lány. engem nem érdekel, mivel az a pasi,aki őt szólítja le,annak nyilván amúgy sem vagyok az esete.és valószínű ő sem nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!