Melyiket válasszam? Melyik lenne okosabb?
Családom van,35 éves férfi vagyok.
Van egy munkahelyem most ahol 80-100ezer ft-ot tudok félretenni magyarországi viszonylatban nagyon jól keresek,ez hosszútávú munka,bejelentett.
Adódott egy lehetőség ahol 250ezer ft-ot tehetnék félre havonta viszont ez a munka csak 6 hónapra szól,mellette van még hogy tengerparton lenne(aminek a kisfiam nagyon örülne)
A családom mindkét esetben velem lehetne.
Félek hogy ha a 6 hónapos munkát választom utána nem találok még egy ilyen jó munkahelyet itthon.
Ti mit tennétek????
"Nem tudnak visszavenni"
Te írtad...
Szerintem azt is érdemes lenne tudnunk, hogy milyen területen tevékenykedsz, mert ha egy bizonyos ügyfélköröd van akkor annak búcsút inthetsz nekik...ha valami számítógépes rendszergazda, akkor nagy eséllyel találhatsz magadnak 6 hónap múlva is munkahelyet.
De! Én a mai viszonyok között azt tanácsolnám, hogy inkább ne menj külföldre. El is mondom miért: elmész, megtakarítotok fél év alatt 1 millát, hazajöttök és nem lesz melóhelyed. Minimum ha 2 hónapot is kell várnod idehaza akkor talán még rosszabb helyzetbe kerültök. És mi van akkor ha kimész és közlik veled, hogy sorry de már jött más, vagy ha nem 6 hónapig alkalmaznak hanem csak 1-2 hónapig. akkor se pénz se munkahely nem lesz. Tudod, az embert ott cseszik át ahol csak tudják...
Szerintem várj türelemmel (vagyis maradj a seg_geden :))), és ne sajnáld már azt a 4 hónapot. ( 6 hónap kint 1 milla-bizonytalanul, vagy 10 hónap itthon és 1 milla -biztosan...) a családot meg vidd el egyszer egy hétre a tengerpartra... :)))
A külföldi munka tuti biztos,majdnem hogy családban van.
Egy hentesüzletben vagyok,egyedül most
Nagyon nehezen találtam munkát sajnos,és emiatt félek váltani.
Viszont nagyon vonz a tengerparti munka is hisz kisfiamnak is egy örök élmény maradna...!
ááááááááááá!
Most látom hogy 80-100ezret írtam,8-10ezer ft az itthoni megtakarítás!
Előző vagyok.
A havi 100 félretett pénzből nem tudnád elvinni a családot nyaralni a tengerpartra? Vagy nem kapod meg a szabadságod?
Esetleg, ha mindenképp elvágysz, nem lehetne annyir időre menni oda dolgozni, amennyi szabit ki tudsz venni a jelenlegi munkahelyeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!