"Udvarlót" a nagy családba. Korai?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok együtt a barátommal, ő 22 éves, én 18. Elég komolyan gondoljuk a dolgot mindketten. Lesz egy családi buli a hétvégén 25 fővel, távoli rokonokkal meg minden. Meghívták őt is, és nem tudom, hogy korai lenne-e bemutatni mindenki előtt. Mondtam neki is, ő szívesen eljön, és mivel komoly a dolog, és a család is elég rugalmas, meg nem egy feszélyezett a társaság, még jó ötletnek is tartottam. Tegnap azonban apa bogarat ültetett a fejembe, hogy anyát csak x év együtt járás után mutatta be a nagy családnak, és hogy 18 évesen ez még korai. Szerintetek? Mi a "divat" manapság?2011. márc. 23. 16:34
11/13 anonim válasza:
Ha hónapok óta együtt vagytok és mindketten komolyan gondoljátok, akkor szerintem semmi baj nincs azzal, ha magaddal viszed:) Látszik hogy ő nem csak egy kaland, akit titkolni kellene, és hogy nyitottak vagytok a közös jövőre.
Nálunk sem volt soha probléma belőle, hogy találkozott a család az összes barátommal, nem szólt meg senki érte.
12/13 anonim válasza:
Akkoriban még más volt a szokás, kit érdekel.Nálunk is rosszul voltak, hogy még minek bemutatni, azt hiszem 2 vagy 3 hónap után, mag hogy majd később.Én meg nem törődtem véle, azóta rajonganak érte :D:D
23L
13/13 anonim válasza:
Én két randi után mutattam be a barátomat a családnak azóta már a vőlegényem. Nincs mit veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!