Ha visszakérek egy ajándékba adott fülbevalót az bunkóság lenne?
1. Ha emlék, miért adtad oda?
2. Ha nincs is kilyukasztva a füle, miért pont fülbevalót adtál? :D
Na en a mostohalanyomnak adtam oda az en regi fulbevalomat, 30 eve kaptam a keresztszuleimtol. En is lyukasztattam ki a kislany fulet, de az elejen meg nem azt a fulbevalot tettek be neki, hanem egy "kezdo" fulbevalot. Az anyjanal egyik este nyavogott hogy faj neki a fule (akkor 5 eves volt) es ejszakara kivettek. Reggel meg mar nem tudtak visszatenni, ez par nappal volt a lyukasztas utan. Ugyhogy most nincs lyuk a fulen.
Engem is borzasztoan bant, ha nem hordja, miert nem adtak vissza? Lehet attol feltek, hogy megbantanak? Nekem az emlek, immar 33 eves fulbevalo. En is szeretnem visszakapni, de nem merem visszakerni. Nem akarom hogy az anyja haragudjon, jo viszonyban vagyunk.
Ajándékot NEM SZABAD visszakérni.
Ugyanis az ajándékozás tényével átruháztat a tulajdonjogot a keresztlányodra (illetve, mivel ő még kiskorú, ezért a szülei rendelkeznek a tulajdonjog felett).
Mivel az övé a tulajdonjog, azt csinál vele, amit akar.
Ha akarja, odaajándékozza egy hajléktalannak, ha úgy tetszik neki, akkor lehúzza a vécén.
Nem is értem, hogy jutott ilyen az eszedbe.
Legközelebb jobban gondold meg, mit ajándékozol oda.
Amúgy sem egészséges tárgyakhoz kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!