Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyugaton, nyugati állampolgár...

Nyugaton, nyugati állampolgár (tehát nem bevándorló) férjet találni mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ki akarok menni nyugatra, és ott megházasodni, hogy nekem is megadathasson az a bizonyos nyugati életszínvonal - ami a magyartól FÉNYÉVEKRE van. Sok gyermeket szeretnék - magas életszínvonalon, és ez Mo-on vitathatatlanul lehetetlen.

19 vagyok.

2011. márc. 22. 18:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Utolsónak teljesen igaza van.

Hogy miért nem gondolkodom a "dolgos munkával összespórolt" életszínvonalról?? Hát azért mert 1. Magyarországon dolgozhatsz 10 órát naponta havi 80 ezerért és akkor még csókolj kezet a főnöködnek h egyáltalán felvett (diplomával!) 2. Én egész fura módon huszonéves koromban akarok szülni nem 39-40 évesen (mire már meg van az a sajátkezűleg "összegürizett" egzisztencia) 3. Nem eltartott lennék, hiszen vezetném a háztartást cserébe - tehát így is dolgoznék.

2011. márc. 24. 19:10
 32/34 A kérdező kommentje:
18:53-asnak van igaza, nem az utolsónak..
2011. márc. 24. 19:11
 33/34 anonim ***** válasza:

"úgy hogy nekem lehetőleg semmit se kelljen érte tennem?"

Mitől semmi valakinek állandóan kedvében járni, mosni-főzni rá, a gyerekeit felnevelni???

Szerintetek csak a munkahelyes munka a munka? Amiért effektíve nem a kezedbe/bankszámládra kapsz pénzt az már nem lehet munka? Az nem érhet annyit mintha mondjuk egy gyárban állsz napi 8 órát a szalag mellett?

2011. márc. 24. 19:48
 34/34 anonim ***** válasza:
49%

19:06-nál a pont!

Senki nem mondta hogy itthon dolgozzál napi 10 órát 80ért, hanem menj ki külföldre ha akarsz, és akkor majd (megfelelő képesítés ellenében persze) megfizetnek úgy, ahogy te azt elvárod! De látom a szövegértéssel is súlyos problémáid vannak, nem csak a munka büdös!

Abba nem gondoltál esetleg bele aranyom, hogy mi lenne veled ha a férjecskéd esetleg egyszercsak válni akarna? Te meg a nulla munkatapasztalattal, és nulla vagyonoddal mehetnél az utcára! Ha soha nem állsz meg a saját lábadon, örökre gyerek maradsz! Akinek meg gyerek nem való, mert arról tudod, gondoskodni is kell ám! Minden második házasság válással végződik, ebbe is gondolj ám bele... Hogy tudnál így biztonságot adni a gyermekeidnek? Gyerek vagy még te is agyban, de nagyon...

2011. márc. 28. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!