Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyugaton, nyugati állampolgár...

Nyugaton, nyugati állampolgár (tehát nem bevándorló) férjet találni mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ki akarok menni nyugatra, és ott megházasodni, hogy nekem is megadathasson az a bizonyos nyugati életszínvonal - ami a magyartól FÉNYÉVEKRE van. Sok gyermeket szeretnék - magas életszínvonalon, és ez Mo-on vitathatatlanul lehetetlen.

19 vagyok.

2011. márc. 22. 18:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%
ja, én is ezt akartam kérdezni, hogy mostmár lassan minden tizenéves leányzó álma az lesz, hogy gazdag pasinak szaporodjon? a munka büdös tán, hogy eltartót kerestek?
2011. márc. 22. 19:03
 12/34 anonim ***** válasza:
21%
Milyen érdekes, hogy az anyaság mint életforma azonnal számító kis döggé degradál valakit (nem szerintem)
2011. márc. 22. 19:05
 13/34 anonim ***** válasza:
65%

az, hogy vágyik gyerekekre, az nem degradálja számító kis döggé, de ez: "hogy nekem is megadathasson az a bizonyos nyugati életszínvonal", "Sok gyermeket szeretnék - magas életszínvonalon", ez igen, ja és hogy mindehez férjet keres

hirdesd magad, akkor megtalálnak majd ők ;)

2011. márc. 22. 19:10
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
tedd fel magad ebayre :P
2011. márc. 22. 19:17
 15/34 A kérdező kommentje:
Hirdessem magam?? Nem k.rvának készülök, hanem tiszteletbeli anyának.
2011. márc. 22. 19:23
 16/34 anonim ***** válasza:
69%
Az meg se fordul a fejedben hogy képezni kéne magad, és tisztességes munkával megteremteni az anyagi jólétet? Vagy felmérted a képességeidet és rájöttél hogy a gyerekpotyogtatáson kívűl másra úgyis alkalmatlan vagy? Ennyire tehetségtelen vagy? Nem értesz semmihez, képtelen vagy gondoskodni magadról, és anyucitól egyenesen egy pasi szárnyai alá akarsz menni? Soha nem kívánsz felnőni, mondd csak? Normális FELNŐTT nő nem az anyagiak miatt házasodik. atya ég... Az ilyenek égetik le a női nemet...Szánalmas!
2011. márc. 22. 20:19
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

első vagyok

Hát gondolom ott is szerelemből házasodnak a férfiak.

2011. márc. 22. 20:23
 18/34 anonim ***** válasza:
51%
És akkor nem értik, hogy miért nem tartják semmire a csajokat..
2011. márc. 22. 20:37
 19/34 anonim ***** válasza:

Elöször is azt írd le bövebben, hogy mi az átlag feletti színvonal számodra.

Beéred egy pofás házzal, átlagos autóval, évente 2x nyaralással vagy brutálisan nagy házzal, porschékkal, mercikkel és évente 5 bora borai nyaralással?

Amúgy 19 évesen menj ki aupairnak és meglátod mire mész vele. Ugródeszkának tökéletes lenne.

Németországot ajánlanám.

Nem haragszol, ha megkérdezem, de az érzelmek is számítanak vagy csak a színvonal?

22/F

2011. márc. 22. 21:01
 20/34 anonim ***** válasza:
tiszteletbeli anya??? wtf??? nálad valami súlyos fogalomzavar is van...
2011. márc. 22. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!