Nyugaton, nyugati állampolgár (tehát nem bevándorló) férjet találni mennyire nehéz?
Arról van szó, hogy ki akarok menni nyugatra, és ott megházasodni, hogy nekem is megadathasson az a bizonyos nyugati életszínvonal - ami a magyartól FÉNYÉVEKRE van. Sok gyermeket szeretnék - magas életszínvonalon, és ez Mo-on vitathatatlanul lehetetlen.
19 vagyok.
Szerintem ugyanannyi az esélyed mint itt :)
A férfiak nyugaton is hasonló okok miatt házasodnak, mint a magyarok.
Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz. Hozzámehetsz egy törzsgyökeres amcsihoz is, ha csóró. Ugyanakkor Mo.n is ráakadhatsz egy pénzes jól szituált hapira, aki mindezt megadja neked.
Nehéz találni szerintem. Főleg otthonról. Bár interneten lehet, hogy vannak olyan oldalak, ahol gazdag férfiak keresnek feleséget épp ilyen sok gyermeket szeretnék félét. Azért ne csináld túl az anyagi dolgot, szeresd is az illetőt, csak úgy érheted el a magas életszinvonal egyik fajtáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!