Segittenétek rajtam?!
nem tudsz az iskolában bennmaradni délután tanulni? vagy könyvtárban? később kollégium lenne jó - hol fogsz továbbtanulni, tudod?
Anyukád ideges, azért kiabál, de ha megkéred, hogy beszélgessetek, biztos figyel Rád.
El kellene mondani, hoyg annyi minden zavar itt, nem tudsz tanulni, pihenni - próbáljatok olyan iskolát keresni, ahol kollégium van. mi szeretnél lenni?
Remélem, nem valaki poénkodik a kérdéssel.
Én is rossz körülmények között nőttem fel, mégsem lett belőlem senki:)
Na újra kezdem, hulye poénok nélkül. Tényleg rossz helyzetből indultam, pocsék, gyalázatos gyerekkorom volt, talán a tiédnél is rosszabb, hasonló gondolatok jártak a fejemben, mint neked. Most, 30 éves koromra lakásom lett, autóm, jó fizetésem, hosszú kapcsolat egy nagyon szép barátnővel. Igaz, a barátnő már a múlté (majd lesz másik) s azt is megtanultam, hogy abban sem szabad bízni, hogy a következő hónapban meg lesz még a munkám, akármennyire is stabilnak tűnik.
A sorstól mindenki megkapja a maga jussát. Legyen most akármilyen rossz neked, arra gondolj mindig, hogy a sors mindenért kárpótol, lásd, itt van mindjárt a ház, amit örököltél. Ez még csak a kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!