A barátnőm mindig kényszerít dolgokra (de nem rossz dolgokra ) olyanokra amiket én nem akarok és ha nem akarom akkor máris elkezdi : de izé vagy! Mit tegyek?
Ma is (11éves vagyok) azt mondta , hogy ő ebédes akar lenni merrt , hogy mindig éhes ha vége van a sulinak!! Én pedig nem akarok ebédes lenni és ő meg azt akarja , hogy akkor meg várjam meg meg minden!! De én nem akartam megvárni mindig mert én otthon mindig csinálok valami fontos dolgot!! Az a baj , hogy mondta , hogy akkor haza fog járni az egyik osztálytársunkkal (mert ugye eddiog velem járt haza) de az az osztálytársunk pont az aki egyszer majdnem szétválasztott minket!! (És megbeszéltük , hogy utállni fogjuk és soha nem békülünk ki vele de még is egész nap vele beszélget!! ) És ma már mondtam neki , hogy lehet , hogy ebédes akarok lenni de amióta ítthon vagyok már nem szeretnék ebédes lenni!! :/
De ha most holnap megmondom neki , hogy mégse leszek ebédes akkor kiveri a hisztit!! (De remélem azért nem lesz bunkó ugyanis holnap lesz a szülinapom) Szóval nem tudom mit tegyek!! SEGÍTSÉÉÉG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!