A barátnőm mindig kényszerít dolgokra (de nem rossz dolgokra ) olyanokra amiket én nem akarok és ha nem akarom akkor máris elkezdi : de izé vagy! Mit tegyek?
Ma is (11éves vagyok) azt mondta , hogy ő ebédes akar lenni merrt , hogy mindig éhes ha vége van a sulinak!! Én pedig nem akarok ebédes lenni és ő meg azt akarja , hogy akkor meg várjam meg meg minden!! De én nem akartam megvárni mindig mert én otthon mindig csinálok valami fontos dolgot!! Az a baj , hogy mondta , hogy akkor haza fog járni az egyik osztálytársunkkal (mert ugye eddiog velem járt haza) de az az osztálytársunk pont az aki egyszer majdnem szétválasztott minket!! (És megbeszéltük , hogy utállni fogjuk és soha nem békülünk ki vele de még is egész nap vele beszélget!! ) És ma már mondtam neki , hogy lehet , hogy ebédes akarok lenni de amióta ítthon vagyok már nem szeretnék ebédes lenni!! :/
De ha most holnap megmondom neki , hogy mégse leszek ebédes akkor kiveri a hisztit!! (De remélem azért nem lesz bunkó ugyanis holnap lesz a szülinapom) Szóval nem tudom mit tegyek!! SEGÍTSÉÉÉG!!!
Hát igazából(elég hülyének fogtok nézni) az anyukám foci edző ls ovidoknak tart foci edzést a héten (péntek kivéteklével) és én elmegyek oda segíteni neki ... és mindig 4-kor indulunk (délután) És addigra megkell tanulnom megírni a házit megkajálni meg stb.. De vannak olyan napok amikor 2-kor indulunk !! És ilyenkor igazán nem érek rá mert 5 órám van és 1 órám van otthon tanulni meg lecót írni!! De a barátnőm is már mondta : Minek mész!! Ha nekem lenne eszem biztos nem ,mennék!
Mindig evvel piszkál.. annyira szar!! És minden nap majdnem sírnom kell , hogy ilyen izzé!! De van amikor mkeg olyan aranyos!! És nem tudom mit csináljak mert már mondtam neki , hogy ne piszkáljon mindigb és ő mindigh monsja , hogy ok akkor nem piszkál de pár nap múlva megint piszkál!! Najj!! Segítsetek!!
Keress másik barátnőt, ez a lány nemsokára úgy is megteszi... Ha nem akarsz ebédes lenni, ne legyél, ha nem tudod megvárni, ne várd meg. (Miért is ácsorognál/ücsörögnél addig a küszöbön, amíg ő eszik??)
Aki zsarol az nem barát.
Próbáld ki, mit szólna ő, ha azt mondod neki, ne legyen ő se ebédes, és kísérjen ő haza téged...
Igazából(ha valaki ezt hiszi) most nem akarom kibeszélni a barátnőmet és a bunkó alatt nem őt értem hanem csak azt , hogy ilyen is meg olyan is!! És az izé pedig nálam azt jelenti , hogy piszkálódós!! És ezt ő is tudja , hogy utálom ha piszkál!! Ha abarátnőm ezt a választ látja akkkor tudj a, hogy nem akarom kkibeszélni!!
Ja és köszi mindenkinek a választ !! (:
Ne hagyd , hogy olyanra kényszerítsen, amit nem akarsz, ráadásul, ha még piszkál is és bunkó, ő nem is igazi barátnő! Fú és ezért most lehet, hogy utálni fogsz, de én így gondolom: ezek még nem is igazi barátságok, nagyon ritka, hogy az ilyenek sokáig kitartanak. Az igazi barátokat később fogod megtalálni, akiket általánosban megismertél, azokat pedig el fogod felejteni szép sorjában.
Sajnos van tapasztalatom az ilyen emberkékkel... :( Az én állítólagos "barátnőm" 8 éven keresztül kínzott általánosban. Mondjuk ő sokkal brutálisabb dolgokat is művelt velem, és én sajnos nem mertem változtatni...
A tanácsom: ha te nem akarsz menzás lenni, ne legyél! Miért tennél olyat,ami nem kötelező és hátrányod származna belőle (pl pénzkidobás, ha úgysem eszed meg az ételt; romlanának a jegyeid, mert nem tudsz az edzések előtt eleget tanulni)? Ezt ő is megtenné érted fordított helyzetben, amit ő kér tőled? Kétlem... Próbáld megbeszélni vele és ha nem tudod, akkor keress valaki mást, akivel jóban lehetsz.
És nagyon boldog szülinapot holnapra! ;)
Kicsi lány, figyelj, magamra ismertem a történetedben..hidd el, az a lány nem a barátod!!!engem is kb ennyi idősen terrorban tartott az ilyen hülyeségekkel az állítólagos legjobb "barátnőm". Mindig azt csináltam amit mondott, csak hogy jóban legyen velem..amig be nem sokalltam..és akkor léptem!jól kiosztottam, és nagyon meglepődött!(én is magamon)csak azt bánom, hogy nem tettem hamarabb..tönkretette az általános sulis éveimet..és még mindig rossz visszagondolni rá így felnőtt fejjel, hogy én voltam a csicskája...ne hagyd magad, hidd el nekem, ő nem barátnő!
sok sikert
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!