Muterom kisemmizett, mikor eltartási szerződést kötött, de a jogász szerint lenne esélyem mindent visszanyerni, viszont sok utánjárást igényelne, és az ügyvédi költség sem 2 fillér. Mit tennétek a helyemben?
08:37 köszi a választ! Én is ettől tartok. Ügyvédi és perköltség, idő, rohangálás egyik orvostól a másikig... Ha így akarta, már hajlok rá, hogy legyen így! Akik mellettem állnak, sajnos az angolszász jogra alapoznak, ami totálisan eltér a miénktől. A film, ha nem is feltétlenül csak film, de Amerika - ez meg itt Mo....
A személyes ingóságaimat már nincs esélyem visszaszerezni. Ügyvédi költség, perköltség, orvosszakértői költség, sok idő, egyik per a másik után. Ahogyan már írta valaki előtted - a 7millából nem sok maradna. Viszont én frankón idegösszeroppanást kapnék - de csak mert szívtelen vagyok... Egyszer már volt idegösszeomlásom, még egy, és nem tudnék már felkelni a padlóról. Azoknak, akik a tortát akarják, és nagy kegyesen adnának belőle nekem is egy szeletet, holott az egész engem illetne... Más f*szával könnyű verni a csalánost! Nekik nincs mit veszíteniük! Valakit uszítani rohadt könnyű, de nekem kellene rohangálnom a bíróságra, egyik orvostól a másikig, miközben bármennyire is eszméletlen jó fej főnököm van, azért betelne nála is a pohár, én meg maradnék munka és pénz nélkül.
Ha úgy gondolta, hogy egy vadidegen többet ér, hát én már azt hiszem, erősen hajlok arra, hogy azt mondjam, legyen így! Persze, jó volt látni, ahogy begazoltak, mikor nem jutottam be a lakásba, és az jogász is megerősítette, hogy hívhattam volna rendőrt... de akkor is más segíteni valakinek, mint a támogatott személynek lenni...
08:37 ha mégis lát fantáziát a párod a dologban, légy szí tudasd, és írok privit!
Az ügyvéd azt mondta, nem számít, hogy ápoltam-e vagy sem - én is valszeg túl sok amcsi filmet nézek, mert nyilván ebből előnyt tudnának kovácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!