Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratom apja fenyeget. Mit...

Baratom apja fenyeget. Mit kene tennem?

Figyelt kérdés
Parommal tobb mint 2eve vagyunk egyutt.Az apja maniakus...allandoan keresi ,hogy vitatkozzon es engem okol mindenert.Szerinte azert nem akar kimenni a fia hozza kulfoldre mert en nem engedem,azert nincs penze mert en elkoltom magamra..es ehez hasonlo dolgok.Tegnap azt mondta ,hogy kossek egy kovet a nyakamba es oljem meg magam ,mert o meg fogja keseriteni az eletem.Tanacstalan vagyok mar.Kerlek segitsetek!:(
2011. márc. 21. 07:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát a most leírtak alapján én egy percet sem várnék a szakítással, és ne haragudj, de butaság volt eddig is kitartani mellette.
2011. márc. 22. 07:52
 22/22 A kérdező kommentje:
Tudom es mindenki ugyanezt mondja.Csak nehez erot vennem magamon.
2011. márc. 22. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!