Baratom apja fenyeget. Mit kene tennem?
Figyelt kérdés
Parommal tobb mint 2eve vagyunk egyutt.Az apja maniakus...allandoan keresi ,hogy vitatkozzon es engem okol mindenert.Szerinte azert nem akar kimenni a fia hozza kulfoldre mert en nem engedem,azert nincs penze mert en elkoltom magamra..es ehez hasonlo dolgok.Tegnap azt mondta ,hogy kossek egy kovet a nyakamba es oljem meg magam ,mert o meg fogja keseriteni az eletem.Tanacstalan vagyok mar.Kerlek segitsetek!:(2011. márc. 21. 07:58
21/22 anonim válasza:
Hát a most leírtak alapján én egy percet sem várnék a szakítással, és ne haragudj, de butaság volt eddig is kitartani mellette.
22/22 A kérdező kommentje:
Tudom es mindenki ugyanezt mondja.Csak nehez erot vennem magamon.
2011. márc. 22. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!