Baratom apja fenyeget. Mit kene tennem?
Külföldön magyar diplomások közül az orvosokat, informatikusokat keresik.
Ha még érettségije sincs a párodnak, akkor tanuljon 1 szakmunkát. Pl. asztalos, bádogos, szakács, lakatos, stb. Azzal sokkal könnyebben el tud külföldön helyezkedni, ráadásul nagyon jól meg is fizetik. Ugyanis hiány van szakmunkásokból, mert mindenki érettségire és diplomára hajt.
Kőművesként több esélye van a párodnak az elhelyezkedésre, mint neked érettségevel, semmi gyakorlattal, semmi végzettséggel. Amit megpróbálhatnál, az pincérnő, takarítónő, mosogatólány, konyhai kisegítő. Ha szerencséd van, akkor eladó, de ahhoz már jó nyelvtudás, és általában gyakorlat és/vagy szakirányú végzettség kell hozzá.
Nekem felsőfokú német, középfokú angol nyelvvizsgám van, diplomám, emellett 4 OKJ végzettségem, ECDL vizsgám, stb.
Szóval papírból van elég, de munkát nem könnyű így sem találnom. Pl. az álítólagos nemzetközileg elismert OKJ papírt abszolút nem tudtam hasznosítani.
Úgyhogy mielőtt 1 tanolyamot kiválasztasz, nézz utána, hogy milyen végzettséggel tudnál külföldön elhelyezkedni. És melyik országban? (Angol nyelvtudással Anglia, USA az, ami szóba jöhet. Illetve esetleg Ausztrália és Kanada.)
Sok sikert, én drukkolok neked.
Koszonom a valaszokat es a tanacsokat.Eldontottem,hogy meg kivarom azt,hogy az apja keresse es tegyuk fel ha ismet engem kezd alazni,akkor lepek en es kettojukkel kozlom ,hogy ezentul csinaljanak amit akarnak,mert nekem erre nincs szuksegem.
Amugy is mindenki aki ismer csodalkozik ,hogy miert vagyok meg mellette,mivel tobbszor megcsalason kaptam,illetve novemberben azert is szakitottam,mert a hatam mogott talalkozott mas lannyal.Amint en elgondolkoztam ezen rajottem,hogy csak huzzuk a dolgokat igy,mert aki 2ev alatt tobbszor is megcsalt,az az ido soran meg tobbszor is megfog,es hulyenek fog nezni.Es en nem vagyok egy buta lany,mert eddig mindenre magamtol jottem ra,mert nyitva tartom a szemem.Ugyhogy nem fog ez sokaig tartani ,illetve elrontani sem akarom az eletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!