Szerintetek elmenjek? Gyors válasz kénne:S
Szóval volt életem első szerelme akivel 4évet jártam.Mindennél jobban szerettem,de még komolytalan volt folyton megcsalt.Végül én szakitottam.Akkoriba vágtam magam,meg majdnem kórházba kerültem mert nem ettem,úgy kivoltam miatta,meg akartam halni.(még én is szinte "gyerek" voltam)Évekig tartott kiheverni.
Azóta ő megváltozott volt egy többéves komoly kapcsolata és nekem is van lassan 3éve.Szerelmes vagyok a barátomba,mindenbe mérföldekre ráver az exre,nagyon jó vele,viszont mostanába megváltozott csomószor bunkó velem,eléggé magam alatt vagyok.
Szóval az exemnek most kiderült,hogy véget ért a többéves kapcsolata és találkozni szeretne velem,hogy beszélgessünk kicsit.Amikor elkezdtünk beszélni nagyon durva volt,egyből kivert a viz,majd kiugrik a szivem úgy dobog és még most is remegek.Nem értem miért érzem ezt,pedig már a mostani barátomba vagyok szerelmes.
Most elmenjek?ma este lenne a tali.Ha a barátom megtudná kiakadna.Viszont ő meg olyan s.zemét velem,pedig állitólag szeret és komolyan tervezzük.A barátnőim szerint menjek el,azért,hogy most tisztába legyek ezzel az érzéssel,mit érzek még iránta,meg olyan jó lenne beszégetni valakivel.
Viszont mi van ha még mindig szeretem,én nem akarom vele újrakezdeni,annyiszor megbántott és tényleg szeretem a barátom.
Szerintetek mit tegyek,elmenjek vagy ne ?
Pontosan, ahogy a barátnőid mondták. Menj el, akkor látod majd meg mit érzel igazán. Én a jelenlegi pároddal szakítanék a helyedben, ha tényleg ilyen bunkó, ahogy mondod...
És azt azért hozzátenném, ha netalántán újra is kezded az exeddel, előtte szakíts, így tiszta! Én mondjuk a jelenlegi páromnak elmondanám, hogy kivel fogok találkozni, hogy később ebből se legyen vita, és nyilvános helyen találkoznék (pl kávézó).
Nem értem az ilyen nőket. Megbántott, megcsalt többször is. Van egy barátod akit szeretsz, ugyan bunkó veled, de ezen még lehet változtatni.
Miért mennél el? Gondolod, ha régen megcsalt, most nem fog? (Ha esetleg összejönnétek) Az nem számít semmit, hogy több éves kapcsolata volt, honnan tudod, hogy hűséges volt? De ha máshoz hűséges is volt, mi a garancia rá, hogy hozzád is az lenne? Én csak saját magamból tudok kiindulni. Régen megcsaltam valakit. Már 2 éve együtt vagyok valakivel, hozzá hűséges vagyok. Sosem bántanám meg. De ha úgy alakulna, hogy összejönnék azzal akit megcsaltam, megtenném most is. Nem dobott ki, akkor miért legyek hűséges? Ez emberfüggő. Van akit meglehet alázni (pl. megcsalással) és van akit nem. Te melyik kategóriába tartozol? Ha elmész a találkozóra, el fog indulni benned valami, ami nem biztos, hogy jó lenne, pláne hogy kapcsolatod van. Az exekkel való találkozás nem olyan mint ha egy idegennel lenne az ember. De te tudod.
Szerintem a mostani kapcsolatodban komoly problémák vagytok, a fejedben felmerült a szakítás, nem biztos, hogy muszáj erőltetni.
Az exed most esett ki egy kapcsolatból, nyilván vigasztalásra van szüksége, te mindig istenítetted, így rád esett a választás.. Majdnem biztos, hogy össze akar jönni veled újra, pótlékként az előző csaj után. Vele abszolút nem hiszem, hogy értelme lenne kavarnod, az ember ritkán változik ilyen nagyot a nőkhöz való hozzáállásában. Mellesleg ha szakítás után már fel akar szedni valamit, az sem jelent semmi jót.
Szerintem menj el, nem veszíthetsz semmit, a mostani mellett már nem sok dolog tart ott, a régivel pedig nem tervezz hosszú távra.
Az igazi befutó a biztos harmadik lehet.
Ezt Te írtad:
Szerelmes vagyok a barátomba,mindenbe mérföldekre ráver az exre
Akkor meg minek mennél???
szerintem az exednek most csak egy kis vígasztalás kell a szakítás miatt..te meg kapcsolatban vagy. "Szerelmes vagyok a barátomba,mindenbe mérföldekre ráver az exre"
tehát ha dobni akarod a mostani kapcsolatodat egy olyan pasiért aki a nyomába sem ér a mostaninak akkor menj.
ha tényleg szereted a barátodat akkor inkább leültök és megbeszélitek a problémáitokat.
Elmentem és jó volt mert rájöttem,hogy élőbe már nincs rám semmilyen hatással szerencsére,csak az emlékéért voltam oda. =)
Mostmár biztosan tudom,hogy a barátomat szeretem,amúgy elmondtam neki,hogy találkoztunk az exxel,nem haragudott bár nem örült neki.(amúgy nem bunkó ő alapjáraton,csak az elmúlt 1-2hétbe volt az de remélem helyrejön).
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat,köszönöm,hogy törödtetek a gondommal, további szép estét =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!