Lekurv*z a saját anyám! Segítség, mi tegyek?
12:54
Én mindent magamnak vettem meg a diákmunkám azon feléből, amit még meg tudtam menteni anyámtól. Neki meggyőződése volt hogy 15-16 évesen nekem be kell szállni a családi kasszába úgy, hogy ő mindent meg tudott venni magának a családi pótlékból, meg az árvajáradékomból apám után. Én egy lyukas zoknit nem kaptam tőle, pofont azt eleget, pedig nem lázongtam, és mindent megcsináltam amire "kért" (merthogy azt a szót nem ismerte)
Nem is tudom hol kezdjem :S
Sajnos amint látod,manapság ez a módi a családok körében!Hidd el,sajnos nem vagy egyedül!!!!
Ismerős érzés...amikor az én anyám egyszer megtalálta a nyugtatómat és az antidepresszánsomat azt mondta,hogy nem beteg vagyok,hanem hülye...már idiótának születtem!Van 2 nővérem,aki közül a középső szent és sérthetetlen!Én természetesen xar vagyok és roh@dék,köcsög gyerek,kurv@,ge...iláda,putris,semmit sem csinálok stb.!!!!
A kételkedőknek azt üzenem,hogy ezeket nem kell elhinni,de nagyon bosszantó,hogy a kérdezőnek estek,pedig higgyétek el sok ilyen szülő van!Nem kell ezt a lányt szapulni...nem kell kommenteket küldeni ide!Legalább itt legyen nyugalma és beszélhesse ki magából végre a sok rosszat,amit a saját szülőanyja tesz vele!!!!Nem kellenek ilyen : "beszéljétek meg" "üljetek le" "mégis csak az anyád" "ő szeret téged" szövegelés,hiszen egyértelműen az anyja ezekre nem hajlandó és egyáltalán nem szereti a saját gyermekét!
Az a kiváló anyuka pedig,akinek ennyire édes drága gyermekei vannak tűnjön el innen!!!!AKI NEM VOLT VAGY VAN ILYEN HELYZETBEN...AZ NEM TUDJA,HOGY MILYEN ÍGY ÉLNI!!!!Menjen inkább olvasgatni az újságot!
És azt sem értem,hogy egy szülő miért szent...csak mert szült egy gyermeket?Nem ettől szülő a szülő...szülni mindenki tud,nevelni kevesen!Nem értem,hogy egyesek miért nem képesek elfogadni a tényt,hogy vannak rossz emberek,akiket sokan anyának hisznek! És persze mindig a gyerek a hibás!
ÉS ha mégis lusta lenne ez a lány é nem csinálna semmit?Na ki a hibás?Ki nevelte fel?És hogyan?
utolsó voltam
és én is 22/L
Én akkor sem értem, hogy miért kell levonni messze menő következtetéseket EGY ember szemszögére hagyatkozva.
Kérem, ne szidjunk senkit, aki nem tudja magát megvédeni /jelen esetben az anya.
Lehet, hogy ilyen, de az is lehet, hogy nem. Álljunk le a sárdobálással, kérem!
15:46 megmondta a tutit!
Ez a rengeteg öntudatos macskajancsi meg álljon a sarkára, irány a kollégium, vagy az albérlet, aztán majd kiderül mire elég a nagy lendület. Nehogy negyvenévesen debilebbek legyenek, mint a kérdező anyja.
A felháborodott nagylánynak üzenem, hogy inkább te olvasgass arról, milyen következményekkel jár, hogy már fiatalon nyugtatókat és antidepresszánsokat szedsz. Lehet, hogy nem vagdalkoznod kellene, hanem azon gondolkodni, hogy tudnál javítani az otthoni hangulaton. Vagy, ha ez nem megoldható, akkor ugyanezzel a lendülettel a saját lábadra állni.
A "kiváló anyuka"
"A felháborodott nagylánynak üzenem, hogy inkább te olvasgass arról, milyen következményekkel jár, hogy már fiatalon nyugtatókat és antidepresszánsokat szedsz."
Nyilván van oka rá, azért szedi. De milyen könnyű okoskodni, meg mindig a gyereket hibáztatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!