Lekurv*z a saját anyám! Segítség, mi tegyek?
Anyád egy lelkisérült, így nyomorít meg mindenkit ez az ország.
Az én őseim is roncsokká lettek 50 en túl.
Egyik alig várta, hogy elpatkoljon a másik, én meg leléptem albérletbe..
Aztán amikor az öregem meghalt anyám még a pénzét is lenyúlta a betétkönyvből (10 M Ft.), pedig a fele az enyém lett volna.
Nem baj, költse koporsóra.
Szerintem pattanj meg te is, ha nem akarsz ilyen elbszott emberré vállni, és 40 évesen a saját véredet szidni.
kedves ma 11:50, 11:51, az előtted válaszoló vagyok
hadd mondhassam el én is a véleményemet, ha nem zavarlak túlságosan, én azt nem neked írtam, nem kell szökni rá
nem hinném, hogy az anyukája ilyen volt amióta anno megszületett, valahol el kellett romoljon a viszony, azt meg nem ordibálással, összeveszéssel, pofozkodással kell megoldani hanem beszélgetéssel és nyitottsággal mindkét fél részéről
mitől jobb a te ötleted? az, hogy költözzön el... leírta, hogy 1 éven belül nem lehetséges ez, mégis hová menne, az utcára? mielőtt végképp megszűnik 2 fél közt a kapcsolat meg szokás próbálni többször is rendbehozni a dolgokat
A kommenteket nem olvastam el, csak amit elsőre írtál. Az én "anyám" pont ilyen volt. Mérget vehetsz rá, hogy másoknak is elhord Téged mindennek! Az enyém is pont ezt tette/teszi. Akinek nem ilyen anyja volt, annak kuss! Hogy te felpofoztad?! Igazad volt! Én csak azt sajnálom, hogy annak idején nem tettem meg! 20+ éves koromban volt egyszer egy olyan eset, mikor emelte a kezét. Már nem laktam otthon. Közöltem, hogy engem akkor ütött meg utoljára, mikor nála laktam. Ha meg mer ütni, garantáltan visszaadom, sőt, látleletet vetetek, és feljelentem! Leeresztette a kezét. Mivel nem írtál róla, felteszem, nincs pasija. Fáj neki, hogy felnőtt a lánya. Nyilván úgy gondolta, majd olyan leszel, mintha a férje lennél... Azt gondolta, majd úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. A barátodnál nem lakhatsz vagy valakinél addig az egy évig? Kolesz? Nagyon nagyon sajnállak és együtt érzek Veled!
Húzz el tőle, amilyen gyorsan csak tudsz, és soha vissza se nézz, mert igen, idegileg és lelkileg is maradandó sérüléseket okozott Neked már eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!