Lekurv*z a saját anyám! Segítség, mi tegyek?
Őszinte leszek:
Anyád azt akarja, hogy költözz már el végre otthonról.
Neki fáj hogy te továbbtanultál, és hogy ő a te korodba már dolgozott (vagyis dolgoznia kellett)... (csak azt felejti el hogy akkoriban mindenkinek volt lehetősége dolgozni, mert egyből kapott melót, nem úgy mint manapság.) Ennyi. Én tudom, mert írtad hogy 1 év múlva lehetséges, de én azt tanácsolnám neked, hogy mihamarabb tedd / tegyétek meg ezt a lépést. Ha van rá lehetőséged, akkor vagy költözz kollégiumba, vagy más diáktársakkal vegyetek ki albérletet. Mi sokan voltunk egy albérletbe de legalább kijött havi 15e ből... és ráadásul nem kellett a hüly_e szövegeiket hallgatni non stop...
(amúgy szerintem jobban jársz ha elmész diákmelózni összeszedsz havi 20e-et! Megmondom miért: ha otthon maradsz akkor non-stop céltábla leszel, és ameddig nem vagy suliban beléd fog rúgni. Tehát teszem azt a nap 24 órából 18 órája lesz téged szadilni. HA elmész melózni (albérletre valót megkeresni), akkor teszem azt csak nap 4 órát kell beáldozni az életedből, ez meg jóval kevesebb mint a non-stop céltábla, nemde?)
Mondtad a nyelvvizsgát is. Ha jól tudom azzal még ráérsz, mert ha megszerezted a képesítésedet akkor időkorlát nélkül teheted le a nyelvvizsgádat...Szóval ebből csak annyit akarnék kihozni, hogy én személy szerint a lelki nyugalmamat előrébb tartanám, mintsem azt hogy görcsösen görnyedjek a könyvek felett miközben anyám b@szakszik velem, hisz ha leteszed az államvizsgát elmész melózni közben 1/2 év alatt simán felkészülhetsz a nyelvvizsgára.. De különbözőek vagyunk...
A napi 10 óra tanulással nem akarok én "kajáltatni senkit".
Szoktam neki segíteni, ha ráérek. De ha hazajövök suliból, ami fél 5- 5 körül van, akkor már nem sok kedvem van tanulni ezért marad a hétvégére. Ezért inkább hétköznap segítek neki, hétvégén pedig tanulok.
Szerinted ahhoz hogy az ember egy 4-es diplomajegyet kapjon, elég havi szinten 10 órát tanulni? Hát nem... Szóval nem "kajáltatok" senkit, ne hogy azt hidd már hogy hazudok a tanulással kapcsolatba... Nem az a fajta egyetemista vagyok aki bulizik heti2x és vígan él, és a sulit 5 év alatt csinálja meg a 3 helyett.
Egy picike túlzás nincs a leírtakban?
Csak azért kérdem, mert én, amikor kikerültem 8-ból, már el akartam költözni /és el is tudtam volna/. Suli mellett lehet melózni és vannak egész olcsón kiadó lakások. Ha elakarnál költözni, elmehetnél. Nem vagy 14 éves /ahogy minden hozzászólásodban írtad.
Menj el, élj a pároddal és utána átértékeled az "egész nap dolgoztatna" álláspontot!
Nem ismerlek egyikőtöket sem, de a kibeszélést nem szeretem. Itt véleményt /normális, ésszerű véleményt/ senkitől ne várj, mert csak a te álláspontodat hallottuk.
Mégis hogy pasiztassam be anyámat???
Férjnél van bakker neked ez nem jött le idáig?? Meg az sem hogy az ő pénzéből él??
Am 43 éves... Szóval elhiszem hogy szüksége volna arra hogy jó kapcsolata legyen a férjével mindenféle szempontból. De amúgy szerintem ezt a nő egy pasi sem bírná ki!!!! Apám is azért fordult el tőle, mert őt is folyton basz*atja.
Az írásodból nekem nem az jön le, hogy 22 éves vagy. Ennyi írásjelet és "divatos" rövidítést csak a tinik használnak.
Csak az jön le az eddigi hozzászólásaidból, hogy mindjárt felrobbansz. Mi lenne, ha nem minket fikáznál, hanem anyáddal beszélgetnél el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!