Az örök kérdés? Fiúk és lány barátság? Érvek? Ellenérvek? Vélemények?
Attól függ, h te mit értesz barátság alatt. Ha arra a nagyon mély, bizalmas, szoros kapcsolatra, akkor ilyen nincs. Ha csak haverságra, olyan természetesen van.
Nekem volt egy fiú barátom, akivel tényleg abban a mindent megosztunk egymással kapcsolatban voltunk, évekig azt hittem, h tényleg létezik ilyen. Majd egyszer valahogy felmerült a téma, h mi lenne, ha mi ketten... elmondtuk egymásnak, h már mindketten gondoltunk erre, végül összejöttünk, 5 hónapig tartott a kapcsolat. Utána sokáig nem találkoztunk, azóta néha összefutunk, de csak felületes témákról beszélgetünk, szóval 'haverok' vagyunk, és azt gondolom, hogy ez így is a jó.
Szóval én nem hiszek a fiú- lány barátságban, mert meggyőződésem, h vagy az egyik, vagy mindkét fél egy idő után már mást akarna. (Persze ez nem arra vonatkozik, ha vki pl. homoszexuális).
Létezik. Nekem életem során rengeteg fiú barátom van, szóval barát barát. Soha egyikkel sem volt több. Sem az én részemről, sem az övéről. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy én egy duci csaj vagyok, és már kicsi koromtól haverom volt a legtöbb. De később is ismertem meg srácokat barátilag, középiskolában, most a munkahelyemen is rengeteg fiúbarátom van. Párom kicsit kész is van ettől, mikor férfiak gyűrűjében lát. :D De hát fel lett készítve, hogy ez így van nálam.
22L
Értelmes lények között létezik.
Értelmes de ösztönlények között nem biztos.
Minél kevésbé értelmes társaságban vagyok, annál ritkább, a fiú-lány barátság. Szerintem nagyrészt az agyi kapacitás kérdése.
Persze van, hogy barátságból szerelem lesz, vagy szex, de a legtöbb esetben nem.
Nem érvelek, csak mondom: a férjemnek sok-sok éve van egy nagyon jó lány barátja, akinek szintén van párja már sok éve. Ő is szerelmes a saját párjába, az én férjem is belém. Én is jól kijövök a lánnyal, a férjem is a lány párjával.
Ráadásul nekem is van egy fiú barátom. Bár neki nincs barátnője, de van egy lány, aki nagyon közel áll hozzá érzelmileg, csak sajnos nem úgy alakult az életük.
Úgyhogy még csak nem is kérdés, hogy létezik-e ilyen barátság. De nem túl sok, elég ritkán sikerül úgy, hogy mindkét fél barátilag érezzen a másik iránt. A legtöbb esetben az egyik fél többet akar. Sajnos szakítottam már meg emiatt amúgy jó kapcsolatot valakivel.
Azonos neműek között is ritka az igazán jó barátság nem csak az ellenkező neműek között.
Csak szeretnek az emberek mindenbe belemagyarázni dolgokat.
Ritka eset, ha van ilyen. Az is csak addig tart, amíg meg nem találod a párodat.
Mert ha nem is az lenne a vége, hogy a jó barátoddal összejössz, akkor majd a párod lesz féltékeny, hogy mit akarsz te egy másik embertől.
Nekem voltak fiú barátaim, de mind eltűntek, amikor megtaláltam az igazit.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!