Ez még barátság? [túl rövid a kérdés]
Figyelt kérdés
Van egy jó barátom akit tavaly nyáron ismertem meg. szerveztünk egyből mindent, hogy majd ide meg oda megyünk nyáron. Én nagyon jó haverom. De sajnos könnyen sértődik. =/ egyszer véletlen úgy megsértettem hogy 6 hónapig nem is beszéltünk. nem rég felkeresett és végülis nekem kellett rá kérdezni, hogy leszünk e megint haverok... nyáron tavaly nyáron minden szervezés elbukott. megint elkeztünk szervezni. de... félek, hogy megint az lesz mint tavaly. próbálom ezt megbeszélni veled de csak le pissz eg és azt mondja nem lesz megint ilyen. szerintem biztos lesz... :( de én úgy érzem, hogy akkor is jó haverom. mit kéne tennem? vagy ez egyáltalán még barátság?2011. ápr. 23. 01:58
1/2 anonim válasza:
szeritnem nem kéne ennyit spekulálnod rajta... az nem úgy van hogy na most akkor mostantól vagyunk haverok.
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen... vágom, hogy nem kell vele foglalkozni de akkor most csak úgy hadjam Őt ott és szarjam le mostantól? vagy mire utalsz ezzel?
2011. ápr. 23. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!