Van olyan ember aki mostanában mer gyermeket vállalni?
Érdekes komment.
Mert ha nem gondolkodok azon kaphatom magam, hogy bár van egy saját gyermekem, de se neki se a párom 2 gyermekének nem tudok enni adni.
Tudod ezért kell sokat gondolkodni rajta, hogy az ilyen helyzetek elkerülhetők legyenek.
Szia, már válaszoltam Neked egyszer, de most még egyszer kell.
Már valaki írta előttem, hogy a saját gyermeked utáni vágyadat áldozod fel a párodért. Ez az igazság.
Szeretnél egyáltalán gyereket? és miért ti tartjátok el a két gyerkőcöt?
Őszintén, az a férfi nem született meg, és az a gyerek sem, aki miatt én a sajátomról lemondanék. Még csak 24 éves vagy, miért ásod el magad? majd 40 évesen, mikor tisztességesen felneveltétek a két gyereket, ott fogsz állni egyedül, és nem érted, mi hiányzik az életedből.
A másik meg: te vagy a nő. Igen, manapság már két keresetből kell gazdálkodni, hogy megéljünk, de igenis vakargassa a párod a fejét, mert egy fiatal lány nyakába varrta a két gyerekét, ami nem is lenne baj, ha ezzel nem fosztana meg a saját gyerek lehetőségétől. Ne hidd, hogy ez normális.
Szia!
Én sem érzem azt hg ez normális lenne. :(
Alapból nem is úgy volt hg nálunk lesznek a gyerekek, de így alakult mert az anyjuk nem tudta eltartani őket.
Jó sok tartozást csinált az önkormányzati lakásra.
Mi úgy mentünk át abba a lakásba, hg már ott tartottak a dolgok hg leveszik a villanyórát, fűtéstartozás stb. Ezeket kiegyenlítettük. Majdnem elvették ezek a tartozások miatt a lakást. Sajnos annyi történés volt akkor és olyan gyorsan, hg nekem fel sem tűnt, hg milyen következményekkel járhat rám nézve ez az egész. Az anya egyik percről a másikra mondott le a gyerekekről, hogy neki nem kell ez a stressz ami a gyerekekkel jár. Így nem volt min gondolkodni. És időnk sem volt, mert csak közölte hg 1 hét múlva elköltözik a városból innen 100 km-re. 2 hónapja vannak nálunk a gyerekek. És nekem csak most tűnt fel hg mi van. Vagyis pontosabban hg mi nincs… :(
Egyébként én nagyon szeretnék kisbabát… Iszonyatosan család centrikus vagyok és már évek óta küzdök hg mikor jön már el az idő. Ezért vagyok így kétségbeesve. A párommal még nem tudtam beszélni, hg most akkor mi lesz, mert a férfiakra jellemző lelki nyomorával van elfoglalva hg egy nő tartja el. Nem szeretném kikészíteni teljesen, mert nagyon szeretem.
Eddig úgy gondoltam hg mindennél jobban. De sajnos a mindennél jobban most megingott bennem.
Az a legszörnyűbb hg nem tudnám elképzelni az életem egy saját gyermek nélkül pláne nem úgy hg az ő gyerekeit neveljem szeretetben és igyekezzek nekik megadni mindent. Miközben én nem élhetném át a terhesség és az anyaság csodáját.
De a párom nélkül sem tudom elképzelni az életem… :(
Elég bonyolult volt a kapcsolatunk még odáig jutottunk hg végre együtt vagyunk. Évek alatt nem tudtam őt elfelejteni. És hiába kezdtem párkapcsolatot mással. Mindig „hamar” vége lett mert valami hiányzott. Hát az hiányzott hg egy férfi sem képes a nyomába se érni.
Ha létezik olyan hg nagy Ő akkor nekem Ő az.
Tudom hg elég pesszimistán hangzik de ezek szerint meglehet hg 2 „rossz” közül kell választanom, mert vagy így vagy úgy de valami hiányozni fog az életemből… :(
Szia!
Na látod, így egészen más a gyerek fekvése:)
Szerintem mindenképpen beszélj a pároddal, lelki nyomor ide vagy oda. Mármint ezt úgy értem, hogy őszintén tárd fel az érzéseidet, kb mint az utolsó kommentedben. Nem azért, hogy választás elé állítsd vagy valami, hanem hogy tisztában legyen, Te hogy látod a dologot.
A másik meg: úgy érzem, túlságosan sarkosan látod a dologkat. Nem minden fekete-fehér! 24 éves vagy, még jócskán van időd szülni. De kicsit úgy beszélsz, mintha egy éven belül meg kellene történnie, máskülönben lemaradsz róla.
A párodnak egyébként nincs munkája?a gyerekek után kaptok juttatást? (családi pótlék)
Sok szerencsét a továbbiakhoz!
A páromnak van munkája járműiparban. Meg kocsi + motor hitele. És lehet hg én még 5 év múlva is "időbe" leszek.
De a párom nem, mivel ő 35. Ezért nincs olyan sok idő mint ahg mások látják...
És hát ha 140 kimegy a családi kasszából és jön a 3. gyerek azt nem lehet másként nézni csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!