Ezekbe a mostanában divatos vászoncipőkbe mindegy, hogy zoknival vagy anélkül bújik az ember?
Arra a virágmintásra gondolok, amit a tescoban lehet kapni.
A balerinám feltörte a sarkam, de azért valami nőiesebb cipőt szeretnék, nem sima sportcipőt, csak félek, hogy ennek is bántani fogja a pereme.
Meg azért a divat szempontjából is érdekel, hogy zoknival vagy anélkül jobb-e.
Szerintem teljesen mind1. Nekem is olyan van és mind2 módszerrel szoktam hordani. Zoknival annyi a gond hogy az enyém pl fog (a fekete) így pár fehér zoknimból szürke lett plusz csak bokazoknival vedd fel szerintem. Az én lábam pedg zokni nélkül sem törte fel egy nagy sétálós napon sem (pedig érzékeny az ilyenre a lábam) de jobban izzat + nekem már 2 ilyenfajta cipőm is volt a tescobol és a talpbetétük mind2-nek darabokra vált. szóval jobban jársz ha már az elején raksz bele valamit.
15/L
én new yorkerben vettem ilyen cipőt. A talpbetét kb 5 méter után összegyűrődött és szétment benne. Vettem bele zseléset amúgy is. Deichmannba lehet kapni balettcipőhöz való zoknit. Nah az ebbe tökéletes. A többi kilátszik sajnos. 2pár 1000Ft :(
Amúgy kényelmes.
Csak mezítláb vedd fel ! Én minden cipőm mezítláb horfom, mert az a divat, és én is most akarok venni fekete
vászoncipőt, és azt is mezítláb fogom hordani !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!