Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom a férjemmel tölteni...

Nem akarom a férjemmel tölteni az idöt szeretem de egyedül lenne kedvem szorakozni menni mert ő mindig a nőket nézegeti stb. és ez nekem szarul esik. Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ha ennyire zavar, miért nem hagyod ott? Nem kell elválni, csak szétköltözni. Ne haragudj, de én nem tudlak komolyan venni. Ezeket mind hagyod, és nem teszel semmit. Szereted ha kigúnyolnak, ha piszkálnak? Ha nem tisztelnek, és nem látják benned a nőt?
2011. márc. 17. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Guruljatok el házassági tanácsadásra. Próbáljátok megmenteni a házasságot. A túlsúly miatt pedig ne aggódj, az nem baj, sok esetben előnyös, például télen a zsírréteg miatt kevésbé fázol, ha elesel, nem sérülsz meg annyira, a vízen is jobban fent maradsz. Mondd el ezeket az előnyöket a férjednek, mindjárt örülni is fog annak, hogy kigömbölyödtél. Nemhogy örülne, a dudá... a csö... izé, a melleid is biztosan nagyobbak lettek!
2011. márc. 17. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
amikor hozzá mentél a pénztárcája menyire dagadt ki a farzsebéböl?
2011. márc. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!