Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozámennél egy 60 éves emberhe...

Hozámennél egy 60 éves emberhez ha nagyon szerelmes vagy belé róla ábrándoztál 6 évig és most viszonozza az érzéseid? Miért akar mindenki lebeszélni? Őrülten szeretem.31 n.

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

*jó de 35 évesen is meghalhat valaki balesetben nem? nem lehet ezt kiszámitani. belegondolok hiába mennék hozza egy 35 éveshez mondjuk ha nem vagyok belé szerelmes nem akaromn hogy hozzámérjen.

Én nem írtam olyat, hogy a 35 éves nem halhat meg korán. De az tény, hogy statisztikailag jobbak az esélyei.

Ne haragudj, de a reakciódból ("jó de") az jön le, hogy képtelen vagy józanul gondolkodni. Valószínűleg ez azért van, mert mindenki le akar beszélni, és már alapból háritasz meg védekezel, és bárki bármit mond, már át sem gondolod, csak hajtod a magadét. A saját érdekedben óvnálak ettől a magatartástól. Mi idegenek vagyunk, ez azért jó, mert tudjuk objektíven nézni a dolgot, nem akarunk féltésből ráderőszakolni semmit. Sokkal jobban át kéne gondolnod a válaszokat, ha már tanácsot kértél. Nem a családod miatt, nem miattam vagy más válaszoló miatt, hanem a magad érdekében. Ne vakítson el a fehér ruha meg az esküvő látványa. Az igazi szerelem pont hogy nem vak!! Tisztán lát és elfogad.

Nem azt írtam, hogy menj hozzá egy 35 éveshez, akitől undorodsz! Azt írtam, hogy mérlegelj, megéri-e egy 60 éveshez kötni az életedet. Ha viszont megéri, akkor nem kezdünk "jó de"-vel mondatot... Ezzel ellenkezést kezdünk, neked pedig nincs okod ellenkezni, mert nem támadtalak.

Azt írtam, hogy biztosan lesz néhány jó évetek. Elég-e neked ez a néhány jó év? Ha igen, menj hozzá. Ha nem, akkor többesélyes a dolog: 1. fiatalabb pasival sok-sok jó év, 2. fiatalabbal néhány jó év (mert balesetben meghal), 3. fiatalabbal rossz évek, válás, 4. magány, mert nem találsz megfelelő pasit.

Még most is azt mondom, hogy mérlegelj, megéri-e.

A férfiak átlagéletkora 68 év. A nőké 76.

A saját érdekedben azt tanácsolom, hogy ne azért ragaszkodj hozzá, hogy másoknak ne legyen igazuk! A saját érdekedet nézd. Ehhez viszont baromi őszintének kell lenni magadhoz, sokkal őszintébbnek, mint idáig.

2011. márc. 18. 09:47
 32/34 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak: józanul kéne mérlegelned a párod élet kilátásait. Nem fiatal, még ha most jó egészségi állapotban is van. És igen valószínű hogy hosszú özvegy kornak nézel elébe, a gyerekeid bármikor apa nélkül maradhatnak.... ez nem jósolható.

Gondolkodj józanul, még akkor is ha most elvakít a szerelem. Persze ha már eldöntötted, hogy csakazértis hozzámész, miért teszed fel a kérdést? ÖNIGAZOLÁST KERESEL?

2011. márc. 18. 13:11
 33/34 anonim ***** válasza:
hozzámennék ha nem akarnék gyereket. ha gyereket is szeretnék akkor nem mennék hozzá. vagy ha be is vállalnám a gyereket tisztában lennék vele hogy lehet hogy majd nekem kell egyedül felnevelnem, illetve a gyerek valószínűleg ki lesz téve csúfolódásnak.. volt egy barátnőm akinek az apja majdnem 60éves volt amikor a lány 10 és bizony volt aki csúfolta... a te esetedben a gyerek 10 éves korában 70 éves lesz az apja(ha még életben lesz, sajnos ezt is bele kell kalkulálni) miközben társainak a nagyapja nem ennyi idős.
2011. márc. 18. 16:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. dec. 16. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!