Hozámennél egy 60 éves emberhez ha nagyon szerelmes vagy belé róla ábrándoztál 6 évig és most viszonozza az érzéseid? Miért akar mindenki lebeszélni? Őrülten szeretem.31 n.
Nem tudom, hogy hozzámennék e. Hogy miért akar mindenki lebeszélni,azt sejtem.
Azért, mert hosszútávú bolgod jövőt kívánnak neked, talán ábrándoznak unokáról is. Unoka még csak lehet is, de a te oldaladról nézve, biztos szeretnéd, ha apukája sokáig vele lehetne, és lássuk be 6O évesen már visszafele számolunk. A gyereknek is jó, ha sokáig van apuja. Igen, megtörténhet bármi fiatallal is, mégis az ilyen tudatos választásnál ez mégképp jön le. Nem adod a gyereknek meg az esélyt, hogy focizhasson apukájával ilyesmik.
Sok fiatal nem akar külön meni, bár alkoholista a 18 éves barátja, de ő úgy szereti. Szerintem vannak szerelmi döntések, amikor az eszünkre talán jobb hallgatni.
Én nem lebeszéllek ne érts félre, csak a gondolataimat megosztottam kérdésedre.
Szia!
Gondolom sokan azért hőkölnek, mert egy 60 éves ffi, már az unokáját tologatja a kocsiban, nem a gyerekét...
Igaza van annak,aki azt írta,hogy gondold végig reálisan mire számíthatsz.
Egy fiatalabb ffi jobban bírja a terhelést, a stresszt, fizikailag és mentálisan is erősebb, terhelhetőbb, türelmesebb, és anyagilag is biztosabb támasz lehet ezek miatt (alapesetben, eltekintve a kivételektől). Az emberek mindig próbálják a kockázatokat minimalizálni. Egy 60 éves ffi mégis csak megette a kenyere javát...
A gyerekvállalás esetében érdemes lenne megkérdezni a nőgyógyászod, hogy ennek esetleg genetikai hátulütője lehet-e. Ha nem, akor rajtatok múlik csak.
Mondjuk, láttam én már olyan 60 évest, aki 10 évet letagadhatott, és agyonütni sem lehetett volna!
Ja, és mérlegeljétek esetleg a gyerekek szempontjait is, mit jelent(hetne) számukra az, ha elmegy az apu, vagy ágyhoz kötött beteg lesz stb...
Bár,ha az ember őrült szerelmes, akkor nem mérlegel. :)
Minden jót!
ö is akar babát.
én fehér ruhás esküvőre vágyom ha nem is nagyra
én hozzámennék, ha szeretném, és nem a pénz motiválna.
a jelenlegi barátom 18 évvel idősebb nálam, de nem okoz gondot a korkülönbség.
egyébként sztem gondold át, lehetne kezdetben csupán papírok nélküli együttélés is, és ha működik, akk házasság.
Igen, előfordul, hogy valaki 35 évesen meghal, de a férfiak átlagéletkora valahol 65 év körül lehet, ha jól sejtem. Ez a szám ugyebár az összes halálozás és az életkor hányadosa, tehát normál, legvalószínűbb esetben a párod még kb 5 évig lesz veled. Lehet ennél kevesebb, több is.
Készen állsz rá, hogy 36 évesen egyedül maradj a gyerekekkel? Készen állsz rá, hogy további életedet egyedül éld le (40 év..)? A gyerekek kicsik lesznek, az energiádat arra fogod fordítani, hogy két szülő helyett neveld őket, a gyász pedig felemészti maradék erődet is. 40-50 évesen jelentősen csökkenek az esélyei, hogy ismét társat találj magad mellé.
Ha ezzel tisztában vagy, vágj bele. Téged a szerelem vezérel, de ugye tudod, hogy kívülálló szemében ezzel egy boldogtalan életre váltasz jegyet? Szerintem gondold át jól ezt a kérdést, mielőtt döntenél..
Írtam már. Még annyit fűznék hozzá, (bár nem lebeszélés) értem a szív milyen erősen tud irányítani, de ha lesz gyereketek, sok energia kell hozzá, türelem, stb, és én úgy gondolom, mikor egy ember már öreg, olyasmi, mint egy gyerek. Ha ezt betudod vállalni, hogy mindkettőt vállalod pátyolgatni (azért mégsem két gyerekről beszélünk) (bár az lenne ám az igazi szerelem értem én),akkor nyugodtan.
Azért nem olyan mégsem mint két gyerek, mert az apától mást várunk, segítséget, ott lenni stb. Biztos érted.
Sajnállak, hogy ilyen döntés előtt állsz, nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!