Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozámennél egy 60 éves emberhe...

Hozámennél egy 60 éves emberhez ha nagyon szerelmes vagy belé róla ábrándoztál 6 évig és most viszonozza az érzéseid? Miért akar mindenki lebeszélni? Őrülten szeretem.31 n.

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

együtt élünk már,

nem gazdag,

a házasságon mindenki kiakad.. nekem ez rosszul esik

2011. márc. 17. 14:33
 12/34 anonim ***** válasza:
43%

Ne foglalkozz senkivel csak a saját boldogságoddal.Ha vele vagy az akkor ne hezitálj.:)

Minden jót Nektek:)

2011. márc. 17. 14:34
 13/34 anonim ***** válasza:
55%

Nem szeretnék korán özvegy lenni...

Egyébként a korkülönbség nem számít,ha szeretitek egymást de a jövőre is kell gondolni.

2011. márc. 17. 14:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm 27 volt, amikor hozzáment egy 57-58 éves férfihoz. Született 2 gyerekük.

Reálisan kell látnod a dolgokat: lehet, hogy 1 évetek lesz együtt, lehet, hogy 25 - nem lehet kiszámítani a sorsot. Ő nem lesz fiatalabb. És te sem: 10 éven belül gyereket kell vállalnod, ha akarsz gyereket. Kérdés, hogy ő vállalja-e, akarja-e. Ha igen, akkor hány évesen lesz félárva a gyerek? Megéri-e a ballagását? Ha nem, akkor boldog tudsz-e lenni gyerek nélkül? Ha 10 év múlva ő meghal (70 évesen ez reális sajnos...), akkor nem fogod-e sajnálni, hogy miatta nem született gyereked. 40 évesen még fiatal leszel, hogy kezded újra az életed?

Ezért óvnak tőle, de dönteni neked kell, ezek átgondolásával. Biztosan lesz néhány boldog évetek, hogy mennyi, azt senki nem tudja megmondani, kérdés, hogy megéri-e? Ha mással nem lennél boldog, akár 1-2 vagy 9-10 boldog év is több, mint a semmi. De ha családot, gyerekeket szeretnél, netán többet is, akkor egy fiatalabb pasi mindenképpen jobb választás.

2011. márc. 17. 14:35
 15/34 anonim ***** válasza:
37%
Miért ne!Nincs abban semmi,ha jól érzed vele magad csak az számit és ne foglalkozz más véleményével.A te életed csak a tiéd.
2011. márc. 17. 14:37
 16/34 A kérdező kommentje:

jó de 35 évesen is meghalhat valaki balesetben nem? nem lehet ezt kiszámitani. belegondolok hiába mennék hozza egy 35 éveshez mondjuk ha nem vagyok belé szerelmes nem akaromn hogy hozzámérjen.

milyen ellenérvek vannak még hogy ne kivülállo szemmel?

szeretnénk babát is.

2011. márc. 17. 14:37
 17/34 anonim ***** válasza:
57%

Ha együtt éltek már,akkor egy papír mit számít?

Lehet esküvő titokban is, kinek mi köze hozzá? Ha eddig nem szurkálódtak, akkor ez után sem kell szurkálódniuk. Amúgy meg sepregessn mindenki a saját háza környékén!

Üdv!

2011. márc. 17. 14:38
 18/34 anonim ***** válasza:
43%

persze.

Ne érdekeljen más ember véleménye, a te életed nem az övék.

nem gáz a korkülönbség, nekem például az a tök fura, hogy a párok nagy része egykorú :S nekem ettől kell hánynom.

szerintem min. 10 év korkül. a férfi javára az ideális.

2011. márc. 17. 14:39
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
14,34 nek Azt sose tudhatod hogy egy fiatal mellett nem leszel e korán özvegy, mert én igy jártam sajnos. bocs az Offért
2011. márc. 17. 14:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
hát, van ilyen. én nem tenném. mondjuk én valószínűleg belé sem szeretnék és fel se merülne bennem, h potenciális partnert lássak benne, mert idősnek látnám hozzám képest, pedig te még nálam is fiatalabb vagy :). van egy ilyen nőtípus, én is találkoztam már olyan nővel, aki nála min.20 évvel idősebb férfiakat választott. én nem ide tartozom, te valószínűleg igen. működhet, de jóval kisebb az esély, mint "normális" korkülönbség esetén. te életed teljében vagy, pont a sűrűjében, ő pedig most kezd el búcsúzni az élettől. rengeteg problémát rejthet, ezért "akadnak ki" az ismerőseid.
2011. márc. 17. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!