Mit szólnátok ahhoz ha a gyereketek egyik napról a másikra elköltözne otthonról szó nélkül?
Figyelt kérdés
Külföldre, és csak egy levelet hagyna. 18 évesen.
Fogalmam sincs hogy fognak rá reagálni a szüleim.
2011. márc. 16. 22:23
21/25 anonim válasza:
Szerintem egy durcás kölyök vagy, már ne is haragudj. Ne hidd, hogy annyira egyszerű az élet. Csak egy gyerek reagál így, és te még ezek szerint az vagy. Ha felnőttesen gondolkodnál, akkor nem így cselekednél, mert nagyon is jó az, ha nem viszálykodva váltok el, márpedig, ha el se köszönsz rendesen, az az. Felneveltek téged, és életet adtak neked, ezt jó, ha figyelembe veszed. Más módszerek is léteznek, én se jöttem ki jól anyámmal, én az ország másik végébe mentem tanulni, az ő beleegyezésükkel! Ne feledd, hogy jó, ha azért vannak támogatóid. Bár én sem tudom, mi miatt gondolkodsz így.
22/25 anonim válasza:
Nem tud senki semmit a kérdező családi hátteréről, szóval nem kell rögtön azt mondani, hogy hiba amit csinált. Igen, vannak hisztis gyerekek akik a semmiért akarnak elmenni otthonról, de van olyan is akinek tényleg gondja van. Másrészről 18 évesen azt csinál amit akar, maximum még rosszabb lesz a kapcsolata a szüleivel. Én is elszöktem otthonról régen és többet értem el így, mintha ott maradtam volna! Szóval kérdező, ha nyomós okod van az ilyen távozásra, akkor menj:)
23/25 fibbrizzo válasza:
én 23 éves fiu vagyok és megértelek .nálam is ugyanez a helyzet van .a szüleim tönkretették a gyerekkoromat ,de nem hagyom hogy a hátralevő életemmel is ezt tegyék .ha szeretnél beszélgetni adj valami privát cimet és beszélünk .sok szerencsét..
24/25 anonim válasza:
Meglepődnék,nem örülnék és dühös lennék
25/25 anonim válasza:
Csak ha konkrétan van hova menned, nem csak elindulsz a nagyvilágba szerencsét próbálni, és várod a jótündért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!