Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért ünnepelni, mert "nő"...

Ezért ünnepelni, mert "nő" lettem?

Figyelt kérdés

Hétfőn megjött és elmondtam anyunak, ő meg nagyon örült neki, és azt mondta, készüljek, mert hétvégén nagy családi buli lesz. Azért mert nekem megjött!!!

Az oké, hogy ők örülnek, de miért kell ezért az egész családot összecsőditeni?

Azt mondja, neki és nénikémnek is ilyen bulija volt régen, és majd ajándékokat is kapok.

Szerintetek ez nem ciki? Én nem nagyon akarom, mert ott lesznek a pasi rokonok is, nekem ez olyan égő, hogy azért bulizunk, mert vérzek.

2011. márc. 16. 15:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
93%

Amit valaki viccből írt, hogy neki meg "boldog fo.sást" bulit tartani, nem is rossz ötlet.

Illetve falhoz lehetne azzal állítani, hogy ha te már nő vagy (ami a felnőttséget is feltételezi), akkor most fogod életed első üveg Vodkáját meginni, illetve kérsz egy chippendale táncost, akivel a buli végén be is zárkóznál, hogy még inkább nő lehess.

Ha eléggé komoly képpel tudod előadni, szerintem anyukád meg fog inogni, hogy tényleg jó ötlet-e ez a buli?

Vagy hozd kellemetlen helyzetbe, mondjuk izgatottan mondd neki, hogy de jó lesz a buli, akkor majd ugye családi körben mindenki elmeséli, hogy mikor és hogyan vesztette el a szüzességét, hány pasival volt már, mert téged ezek annyira érdekelnek! Ha anyukádnak nem is kínos, a családban néhány embernek biztos az lesz. Anyukád meg kétszer meggondolja, hogy kitegye-e a családtagokat is ilyen megaláztatásnak.

2011. márc. 16. 16:25
 32/38 anonim ***** válasza:
92%
nem viccböl írtam :D tényleg megcsinàlnàm azt a bulit
2011. márc. 16. 16:55
 33/38 anonim ***** válasza:
93%

Szegénykém...hát nem tudom sírjak vagy nevessek.

De még mindig jobb, mint az én anyám volt. Ordított kinn az udvaron apámnak hátra a kertbe, hogy hívja a mentőket, mert ömlik a vér a lányából...persze odacsődült az egész utca az "ingyencirkuszra" :(

2011. márc. 16. 16:59
 34/38 anonim ***** válasza:
91%
Te jó ég! Ez tényleg nagyon ciki! Részvétem!
2011. márc. 16. 17:22
 35/38 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom még messze van, de azért kezdj el puhatolózni, hogy mit vegyél anyud menopauza bulijára... nehogy sértődés legyen belőle. :)

Amúgy nyugi, ha ciki (hát igen, szerintem is kissé az), akkor sem neked, hanem annak aki erőlteti... te erről tényleg nem tehetsz, örülj az ajándékoknak, a többivel meg próbálj meg nem foglalkozni! :)

2011. márc. 16. 18:43
 36/38 anonim ***** válasza:
50%

Biztos, hogy nem csak női rokonokat akar hívni, amolyan csajos buliba?

Nagyon fura, egy B kategóriás vígjátékba simán elmenne.Ha mindenkivel ezt csinálják a családban akkor nem ciki a suliban meg nem kell reklámoznod.

Olyan nagyon kedves elég hibbant családod lehet, ami szuper. :)

2011. márc. 16. 19:25
 37/38 anonim ***** válasza:
Már írtam. Figyi, ha nem tudsz sehogysem kibújni, nem hallgat meg, és lesz buli, akkor legalább arra kérd meg, hogy már biztos mindenki tudja, hogy miért is vannak itt, nehogy tósztot mondjon, vagy akármi !!
2011. márc. 17. 18:10
 38/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam megírom, hogy anyut nem lehetett lebeszélni, de komolyan meglepődtem, mert jól éreztem magam, totál el is felejtettem a végére, miért is vagyunk együtt, a pasi rokonok oda sem jöttek, még apám is csak egyszer szólt hozzám, de örültek, hogy egy sarokban dumálhatnak a sörük mellett. Anyámék is totál elvoltak maguknak, és tényleg kaptam ajándékot, édességet meg MP4-et, meg egy jó kis történelemkönyvet(szeretem,na.) Szerencsére egy dologra gondoltam, azt sikerült anyámnál kikönyörögnöm, hogy 2 barátnőm jöjjön, és velük voltam nagyrészt. Így visszagondolva nem is volt olyan vészes, köszönöm mindenkinek a tanácsokat, ha volt is buli, nem égtem ott, aminek örülök.

2011. márc. 22. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!