Ezért ünnepelni, mert "nő" lettem?
Hétfőn megjött és elmondtam anyunak, ő meg nagyon örült neki, és azt mondta, készüljek, mert hétvégén nagy családi buli lesz. Azért mert nekem megjött!!!
Az oké, hogy ők örülnek, de miért kell ezért az egész családot összecsőditeni?
Azt mondja, neki és nénikémnek is ilyen bulija volt régen, és majd ajándékokat is kapok.
Szerintetek ez nem ciki? Én nem nagyon akarom, mert ott lesznek a pasi rokonok is, nekem ez olyan égő, hogy azért bulizunk, mert vérzek.
Szegény, én tökre együtt érzek veled... Manapság már ezt nem szokás, bár régen lehet, hogy volt hagyománya.
Ha nem tudsz kibújni alóla, akkor kitartás!!!
Nekem anno anyukám elmondta mindenkinek, bár bulit nem csapott azért. De én meg nagyon hülyén éreztem magam, és égett a fejem.
Hát elég kellemetlen!
Tényleg van ilyen ember aki szégyenbe hozná a lányát?? Ez olyan ciki...
Egy jó tanács..
Soha nem mond el a szüleidnek hogy elvesztetted a szüzességedet mert képesek ezt is nagy lakomával megünnepelni és az ablakba kirakni a lepedődet ami igazolja a szüzességi vérzésed helyét..:)
:D én bosszút àllnék rajta :DD
ha tudod h hasmenése van akkor csödítsd össze a csalàdot egy meglepi bulira ezze la felirattal
"bàr még rajtad van a cifra FOSÀS, gyógyulj meg mihamarabb" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!