Ezért ünnepelni, mert "nő" lettem?
Hétfőn megjött és elmondtam anyunak, ő meg nagyon örült neki, és azt mondta, készüljek, mert hétvégén nagy családi buli lesz. Azért mert nekem megjött!!!
Az oké, hogy ők örülnek, de miért kell ezért az egész családot összecsőditeni?
Azt mondja, neki és nénikémnek is ilyen bulija volt régen, és majd ajándékokat is kapok.
Szerintetek ez nem ciki? Én nem nagyon akarom, mert ott lesznek a pasi rokonok is, nekem ez olyan égő, hogy azért bulizunk, mert vérzek.
Szerintem mondd el neki, hogy ez ciki neked. Ha akar, egyetek közösen egy vacsorát, vagy csináljatok valami csajos programot, de ne családi bulit szervezzen.
Az apacs indiánok első vérzéses beavatás szertartása végén a hangzik fel a következő dal:
Most belépsz a világba,
Felelősségteljes felnőtt leszel…
Járj méltósággal és tisztelettel!
Légy erős!
Mert te vagy népünk anyja,
Mert te egy nemzet anyja leszel.
jaj de jegesek vagytok :)
szerintem nem ciki :) van akinek barmiakármicsodája van, a latinoknál meg valami rózsaszín förmedvény, amivel megünneplik a gyerek nővé érését.
miért kéne magadat szégyelni, ez tök jó és természetes dolog!
azt is szégyelni fogod, hogy izzadt, ha meleg van és hajat kell mosnod 3-7 naponta? jaj ne már! :P
légy már lazább!
Indiánoknál ez szépnek is tűnik, lehet, ha az lennék, még örülnék is, de én nem is számitottam erre.
Ma még este addig fogok hozzá beszélni, még észreveszi, hogy én nem akarom ezt!!! Kettesben még talán, de nem családostul :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!