Ezért ünnepelni, mert "nő" lettem?
Hétfőn megjött és elmondtam anyunak, ő meg nagyon örült neki, és azt mondta, készüljek, mert hétvégén nagy családi buli lesz. Azért mert nekem megjött!!!
Az oké, hogy ők örülnek, de miért kell ezért az egész családot összecsőditeni?
Azt mondja, neki és nénikémnek is ilyen bulija volt régen, és majd ajándékokat is kapok.
Szerintetek ez nem ciki? Én nem nagyon akarom, mert ott lesznek a pasi rokonok is, nekem ez olyan égő, hogy azért bulizunk, mert vérzek.
Ahhoz képest, hogy tudta, hogy ez vár rám, eléggé úgy nevelt, hogy ez tabu. Most olyan pocsékul érzem magam.
Ajándékokról annyit, hogy odahivott az ékszeres dobozhoz, és mutatta az arany érmét (négylevelű lóhere), hogy azt arra kapta, meg egy akkor menő magnót kapott, kazikkal, úgyhogy biztos nekem mp3 vagy mp4 jutna, de ilyen áron nem kell :(
Szia!
Hát, tényleg elég ciki, de talán lebeszélheted anyukádat, ha megmondod neki, hogy ez neked inkább rossz, mint jó. Amúgy szerintem a rokonaitok sem fogják ezt a mensi-bulit olyan komolyan venni, bár nem tudom, nálatok mi a szokás.
Ha mindenképp meg lesz tartva, akkor gondolj arra, hogy úgyis megtudnák (vagyis gondolnák), hogy már nagy lány vagy, ebben önmagában semmi ciki nincsen, ami ciki egy kicsit, az inkább anyud viselkedése. De nem neked kell égni miatta. (És kapsz ajándékokat. :P)
Sajnállak, el sem tudom képzelni, hogy zajlik az ilyen, megjönnek a vendégek (nők, meg férfiak, brrr), és gratuálnak, meg körbepuszilgatnak, és egész este erről meg a sztorizás, hogy jajj, mikor nekem megjött, hú, még betét sem volt, csak rongyokat használtunk...?
Remélem, megért téged anyukád. Főleg, ha eddig tabuként kezelte, miért várja el most, hogy rajongj a nyilvánosságért?
mutasd meg az anyukádnak ezt az oldalt. talán így felfogja, hogy ez nagyon kínos amit tenni készül :S
sok sikert a lebeszéléshez!
jezusmaria. az anyad egy h.ulye,mar ne is haragudj.
total csak a nokre tartozik ez a dolog en anno meg az apamnak sem mondtam el.
Ezzel az erovel az elso magomlest,vagy szuzessegelvesztest is meg kellene unnepelni. sot meg filmre is kene venni,hogy majd vissza tudd nezni. uristen
Szerintem a szomszédokat és az osztálytársaidat is hívja meg...
Mondd neki, hogy nem egy indián törzsben vagytok, ahol ezeket megünneplik (kivéve, ahol nem). XXI. sz., Európa közepe. Ébresztő!
Elképzeltem azért az ajándékaidat...
Beszélj vele mégegyszer legalább ! Határozottan mondd, meg, hogy te nem éreznéd jól magad, tök ciki. Vele elmégy szivesen, vagy hívj a meg csak a nőket, de te nem mégy el, ha tényleg ezt csinálja. Mondd meg, hgoy nagyon értékeled, érted, hogy jót akar, de higgye el, neked ez most nem válik be.
Ő lehet, hogy másképp érzett, örült neki, vannak olyanok, de te nem.
Egyébként nem ciki férfiak is tudják, de tök normális, hogy te most így érzel.
Legyél határozott anyuddal szemben, ne mérges, és ne túl könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!