Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam okosan?

Majjan kérdése:

Hogyan csináljam okosan?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok és a szüleim nem egy engedékeny emberek, én viszont folyton csak mennék. A párommal sajnos csak heti 1-szer tudunk találkozni hétvégén. Én szeretnék egész nap vele lenni, de a szüleim 5 órától is kibuktak. Sok haverom hívott már disco-ba, Balcsira, sátorozni, ott aludni, de nekem mindig több napba és rengeteg erőfeszítésembe kerül h kicsikarjak belőlük valamennyi kimenőt, és mivel nem nagyon engednek el, páran már nem is hívnak sehova. Szerintem nem viszonyulok úgy hozzájuk (tanulok rendesen, házimunkákat elvégzem, stb..) h ne lehetne kicsit több szabadságom. Barátokkal terveztünk egy balatoni kiruccanást nyárra, de már előre tudom h úgyse fognak elengedni, pedig nagyon szeretnék elmenni, viszont nem tudom h miért nem bíznak meg bennem, mert nincs rá okuk.
2011. márc. 15. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor mondj valami olyasmit az anyádnak (apád előtt), hogy "mivan egyedül már nem mered megmondani hogy nem engedsz el? Kinek jó ez a jó zsaru- rossz zsaru felállás? Mert neked nem,mert ezek szerint az apám téged simán felülbírál, tehát én úgy veszem észre hogy neked itt egy szavad sem lehet, és nem lehet úgy ahogy te azt akarod0... nem veszed észre hogy apám elnyom téged???"

Persze ezt csak saját felelőségre. Mivel nem ismerem őket lehet hogy egy évre bezárnak :) a szobádba, de az is lehet hogy megtörik a jég. Mérlegelj, hogy megéri-e vagy sem...

2011. márc. 15. 16:01
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi, ez nem rossz :) lehet kipróbálom :) majd amikor mind a 3an jó paszba vagyunk :D
2011. márc. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!