Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ide a GYIK-re, tényleg ennyire...

Ide a GYIK-re, tényleg ennyire tökéletes emberek járnak fel?

Figyelt kérdés
Folyton csak azt olvasom, hogy xy természetesen dolgozott az egyetem, fősuli mellett (mert hát ez alap), hazaad pénzt, hogy segítse a szüleit,akiket nagyon tisztel, 20 évesen már elköltözött otthonról, fiatalon házasodott, megfelelő egzisztenciával rendelkezik és még sorolhatnám.
2011. márc. 14. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

22:16 os vagyok, lepontoztak szal igazam van:D

Ezt is a kedvencem mikor leírod az igazat aztán lepontoznak:D

Jah meg azt se hagyd ki, mikor mindenhol ott voltak így pontosan tudják, h nem úgy volt, ahogy lehet h történt.

Elég a politika rovatra gondolni, mikor a jobbikosok tutira tudják h cigány volt vagy mikor sverdans tutira, h nem cigány volt, mert mindannyian ott voltak és látták, h mi történt.

2011. márc. 14. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
És 18 éves korukig örültek, ha este 9ig elmehettek valahova, sőt még a fiúkra sem gondoltak sosem, mindig csak tanultak és színötösre érettségiztek, majd szereztek 4 diplomát és 3 nyelvvizsgát.
2011. márc. 14. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak álszentek, kit érdekel, hogy mit csináltak vagy csinálnak. Én 22 éves lány vagyok otthon élek, azt csinálok, ami jól esik, nem akarok férjet, nem akarok egy jó pár évig gyereket, tök jól érzem magam.
2011. márc. 14. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
23.11hez kiegészítés: viszont ha nincs munkájuk akkor naponta 300 helyre jelentkeznek.
2011. márc. 14. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan nem létezik hogy tökéletes ember. Mindenkinek vannak hibái még azoknak is akik egyetemet végzett tanult emberek. Nem biztos hogy karrieristának jobb lenni mint egy átlagos családos embernek.
2011. márc. 15. 12:44
 16/16 xStefix ***** válasza:

Nade. Ha valamiről meg akarjuk győzni a másikat (mert néha-néha mi is erre hajtunk azért..), akkor kvázi muszáj lesz fényezni önmagunkat, hogy bebizonyítsuk, hogy nekünk van igazunk, nem?

Én nem tartom magam beképzeltnek, sem álszentnek, de nem egyszer volt már, hogy én is "éljeneztem" magam, mert azért az adott célért ez tűnt a megfelelő eszköznek.

Most őszintén: van köztünk olyan, aki még életében nem dicsérte magát, akár jogosan, akár csak azért, hogy bizonyítson a másiknak?

Az persze más kérdés, amikor valaki sportot űz ebből - de elképzelhető, hogy az az ember nem teljesen őszinte.

Szerintem nem attól lesz "nagy" valaki, hogy folyton nagyokat mond, hanem épp attól, ha azt is beismeri, amiben "kicsi", rossz, gyenge...

2011. márc. 15. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!