Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Privi.hu-n csak tökéletes...

Privi.hu-n csak tökéletes emberek vannak?

Figyelt kérdés

Bármikor felmegyek privi.hu-ra tele van tök szép lányokkal, meg jó pasikkal, néha van 1-2csúnyább is,de most főleg a lányokat néztem, hogy olyan jól néznek ki,jó smink, jó ruhák..minden..

Már az is megfordult a fejemben, hogy sok regisztráció kamu,mert ha megnézem am nem valami komoly oldalnak néz ki..egyszer én is próbáltam már regisztrálni,de nem engedte..

Nektek mi a véleményetek róla?

"Igaziak" ezek a lányok,vagy csak beállított p*csák?

2010. szept. 8. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Igaziak, viszont tényleg nem valami magas ott a színvonal :S
2010. szept. 8. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint akik fen vannak rájuk érted, vagy hogy nem jó az oldal?
2010. szept. 8. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne irigykedj, béka s... alatti színvonal, a többségnél...
2010. szept. 8. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
szia. szerintem csak azért mert általábaaz ember a legjobb épeket rak fel magárol:)
2010. szept. 8. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a szép, vagy a ronda. Én csak csupa kislányt és tinifiút látok, nőket és férfiakat nem nagyon. Kb olyan lehet a színvonal is.
2010. szept. 8. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A privi.hu a közösségi oldalak legalja, márha lehet a közösségiek közé sorolni. Lehet, hogy fotogén az ember, akire ránézel, és szép arcúnak, jó alakúnak látod, de egy fotó önmagában zéró. Ha belépsz a profilokba, 90%-ban értékrendi torzulást, mentális defektust, érdektelen, sablonos, analfabéta emberek tömkelegét láthatod.

Kicsit vulgárisabban: attól, hogy valaki sablong*ci vagy műanyag miszp*csa, még nem tökéletes.

A jövő záloga. Hát váltsa ki, aki akarja :D

2010. szept. 8. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Felmentem az oldalra, őszintén szolva egy szép embert se láttam.Annál több "menő" tinit viszont igen...
2010. szept. 8. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
A megoldás: képszerkesző program (pl. Photoshop). Aki elég ügyes, bármilyen jó nőt, klassz pasit tud kreálni magából/barátnőjéből, barátjából a képek megszerkesztésével.
2010. szept. 8. 18:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Lehet csak azért látom akkor így, mert még nagyon fiatal vagyok:)

Még1x köszi mindenkinek!

15/L

2010. szept. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!