Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik első ránézésre tökéletes életet élnek de ha jobban megnézzük őket mégiscsak hibádzik valami?

Figyelt kérdés

Pl.: Tökéletes külső,jó pasi és mégis gondokkal küszködik?

Azt szeretném megtudni,hogy a külsőleg tökéletes világban is lehet-e káosz!

Egyéni problémáitokra is kíváncsi lennék...ha van kedvetek írjátok le!

2009. máj. 19. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
ilyen mindenhol van szerintem. Nincsen tökéletes ember, legfeljebb vannak akik jobban tudják tartani magukat, és igy a kivülállóknak nem tűnik fel, hogy hibádzik valami, vagy éppen sok minden. Én is ilyen vagyok, de nem megyek bele a részletekbe, mert az ismerőseim is olvassák ezt az oldalt.
2009. máj. 19. 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Csak most annyira bénának érzem magam!

Van egy barátnőm,külsőleg tökéletes,a kapcsolata is tökéletes,anyagilag szuperül állnak,egyetemre jár és majdnem az összes tantárgya A lett,sok barátja van...stb

és vagyok én:kövér,kicsi,az egyetem is gáz most,a kapcsolatom meg 1nagyobb csőd,se munka,se pénz....

az a tudat h nála is vannak problémák vígasztalna...(nem akarok neki rosszat)! azért nem tudom h neki vannak-e gondjai mert mostanában nem alálkozunk már annyit...

2009. máj. 19. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Lehet bizony.

Az en parom felig europai, felig afrikai szarmazasu, tehat nem feher. Jokepu, okos, intelligens, boldog hazassagban elunk, es ket szep fiunk melle most varjuk az ujabb babakat.

Eloszor Magyarorszagon, Budapesten telepedtunk le, a ferjem is, en is imadjuk azt a varost. De sajnos az emberek nem ugy gondoltak, hogy a ferjemnek ott helye van. Egyszer az autojanak a szelvedojet betortek, es festekszoroval firkaltak a motorhaztetore olyanokat, hogy mikor meglattam, sirva fakadtam, a "budos nigger" meg az enyhebbik kifejezesek kozul valo. A rendorseg kozolte, hogy nem tesznek semmit, mert nekik ilyenekre nincs idejuk (ezt igy mondtak). Bezzeg ha a romakat ocsarolta volna valaki ily modon...

A gyerekek ekkor voltak 2,5 evesek (ikrek), lassan ovodaba keszultek, en ezt nem vallaltam be, hogy netan oket is ilyen atrocitasok erjek a borszinuk miatt, ugyhogy el kellett koltoznunk. Azota lelkileg is jol vagyunk, de ezt a bekat sosem fogjuk tudni lenyelni, es mindig bantani fog, ha arra gondolok, hogy otthon is elhetnenk, ha kicsit toleransabbak lennenk egymassal...

2009. máj. 19. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Azt hiszem ritka szerencsés ember vagyok. Nagyon jó életem van és hálás vagyok érte a sorsnak: 3 diploma, 5 nyelvvizsga, szerető férj, egy gyönyörű, egészséges gyerek és egy valóban konfliktusmentes, csodálatosan jól működő házasság. Sokan irigykednek rám és ezt szememben megmondják. Nagyon gazdag is vagyok és nemcsak magyar viszonylatban, mert külföldön élek (ezt nem dicsekvésből mondom, csak hozzáteszem, mert a pénz egy olyan tényező, ami sokakból irigységet vált ki). Az egyetemet 2 évvel előbb befejeztem, mint a társaim és szinte már mindent elértem az életben, amit akartam. 22 éves vagyok. Sajnos úgy érzem, hogy eddig csak a lelki és intellektuális életemmel törődtem, a testemmel nem. Sosem fordítottam sok időt a külsőmre, mert mindig volt más elfoglaltságom. Világ életemben kb. 20 kg túlsúlyom volt, és így a szülés után már legalább 30 kg is van. Ebből adódóan már kezdenek egészségügyi problémák is előjönni. Tehát az én "tökéletes" világomban ez a gyenge pont és annak ellenére, hogy nem vagyok buta ember, ezzel már nagyon sok éve küzdök, de gyenge vagyok és mindig beleesek ugyanabba a hibába. Bárcsak tudnám, hogy hogy lépjek túl ezen!
2009. máj. 19. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
szemembe*
2009. máj. 19. 13:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Elismerésem! A 2.kommentíróval valamellyest együtt tudok érezni...szlovákiai magyar vagyok,Galántára és Nitrára is jártam iskolába(mindkét város a magyargyűlölet melegágya)...

A 3.kommentelőnek azt mondanám hogy jogosan büszke magára,mivel én is 22 éves vagyok,és hozzá képest sehol...

köszönöm a kommenteket...

2009. máj. 19. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Én olyan vagyok, akit első ránézésre tökéletesnek szoktak gondolni... vékony, csinos, divatos, márkás ruhák, szép smink, menő frizura, magabiztos stílus. 2 nyelvet felsőfokon beszélek, tanulás nélkül voltak olyan jegyeim, amiért néhányan napi órákat ültek a könyv fölött, vannak barátnőim, évente többször járok külföldre nyaralni. De ennyi... barátom nincs, a szerelem terén csőd vagyok, a külsőségek nélkül önbizalmam nulla, a szüleim úgy gondolják semmire se leszek képes az életeben (nagy terveim vannak, külföldi karrier) és más ismerőseim is azt hiszik, hogy majd a szüleim pénzéből fogok jómódúan éldegélni és ez nekem nagyon rosszul esik, hogy úgy látják nem leszek képes egyedül helytállni. Nem bízom senkiben, nem tudok őszinte lenni, mindenkivel a felszínes "Miss Gucci" (így gúnyoltak az irigyeim..) stílust játszom, mert az igazi problémáimról nem tudok beszélni. Ennyit a tökéletességről... 18/L
2009. máj. 20. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:

2. kommentáló: teljes mértékben megértelek, de nem mindenk ilyen, nem lehet hogy csak rossz helyre költöztetek? vannak még jó emberek :) nem csak azok a szemét...

a kérdésre felelve, nincs olyan hogy tökéletes, nekem az osztályba jár egy lány, eljátsza a tökéleteset, milyen szép, van egy tökéletes pasija, milyen boldog, egész nyáron kint lesz Cipruson, ez eddig engem is nagyon bosszantott, de aztán jobban megfigyeltem, és egyáltelán nem boldog, önbizalomhiányban szenved, állandóan fogyózik, pedig tényleg nagyon szép alakja van, mindenkinek meg akar felelni

nekem is nagyon sokmindenem megvan, ezzel ellentétben nekem is van még önbizalomyhiányom amin próbálok javítani (eddig sikeresen) és még jónéhány külső probléma, de nem akarok megfelelni másoknak, hanem megpróbálom elfogadni önmagam

a vége kicsit lelkizős lett..., bocsi :D

2009. máj. 20. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes ember nincs. Soha nem is volt.
2010. jan. 5. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!