Vannak itt olyan emberek, akik első ránézésre tökéletes életet élnek de ha jobban megnézzük őket mégiscsak hibádzik valami?
Pl.: Tökéletes külső,jó pasi és mégis gondokkal küszködik?
Azt szeretném megtudni,hogy a külsőleg tökéletes világban is lehet-e káosz!
Egyéni problémáitokra is kíváncsi lennék...ha van kedvetek írjátok le!
Csak most annyira bénának érzem magam!
Van egy barátnőm,külsőleg tökéletes,a kapcsolata is tökéletes,anyagilag szuperül állnak,egyetemre jár és majdnem az összes tantárgya A lett,sok barátja van...stb
és vagyok én:kövér,kicsi,az egyetem is gáz most,a kapcsolatom meg 1nagyobb csőd,se munka,se pénz....
az a tudat h nála is vannak problémák vígasztalna...(nem akarok neki rosszat)! azért nem tudom h neki vannak-e gondjai mert mostanában nem alálkozunk már annyit...
Lehet bizony.
Az en parom felig europai, felig afrikai szarmazasu, tehat nem feher. Jokepu, okos, intelligens, boldog hazassagban elunk, es ket szep fiunk melle most varjuk az ujabb babakat.
Eloszor Magyarorszagon, Budapesten telepedtunk le, a ferjem is, en is imadjuk azt a varost. De sajnos az emberek nem ugy gondoltak, hogy a ferjemnek ott helye van. Egyszer az autojanak a szelvedojet betortek, es festekszoroval firkaltak a motorhaztetore olyanokat, hogy mikor meglattam, sirva fakadtam, a "budos nigger" meg az enyhebbik kifejezesek kozul valo. A rendorseg kozolte, hogy nem tesznek semmit, mert nekik ilyenekre nincs idejuk (ezt igy mondtak). Bezzeg ha a romakat ocsarolta volna valaki ily modon...
A gyerekek ekkor voltak 2,5 evesek (ikrek), lassan ovodaba keszultek, en ezt nem vallaltam be, hogy netan oket is ilyen atrocitasok erjek a borszinuk miatt, ugyhogy el kellett koltoznunk. Azota lelkileg is jol vagyunk, de ezt a bekat sosem fogjuk tudni lenyelni, es mindig bantani fog, ha arra gondolok, hogy otthon is elhetnenk, ha kicsit toleransabbak lennenk egymassal...
Elismerésem! A 2.kommentíróval valamellyest együtt tudok érezni...szlovákiai magyar vagyok,Galántára és Nitrára is jártam iskolába(mindkét város a magyargyűlölet melegágya)...
A 3.kommentelőnek azt mondanám hogy jogosan büszke magára,mivel én is 22 éves vagyok,és hozzá képest sehol...
köszönöm a kommenteket...
2. kommentáló: teljes mértékben megértelek, de nem mindenk ilyen, nem lehet hogy csak rossz helyre költöztetek? vannak még jó emberek :) nem csak azok a szemét...
a kérdésre felelve, nincs olyan hogy tökéletes, nekem az osztályba jár egy lány, eljátsza a tökéleteset, milyen szép, van egy tökéletes pasija, milyen boldog, egész nyáron kint lesz Cipruson, ez eddig engem is nagyon bosszantott, de aztán jobban megfigyeltem, és egyáltelán nem boldog, önbizalomhiányban szenved, állandóan fogyózik, pedig tényleg nagyon szép alakja van, mindenkinek meg akar felelni
nekem is nagyon sokmindenem megvan, ezzel ellentétben nekem is van még önbizalomyhiányom amin próbálok javítani (eddig sikeresen) és még jónéhány külső probléma, de nem akarok megfelelni másoknak, hanem megpróbálom elfogadni önmagam
a vége kicsit lelkizős lett..., bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!