Most mit tegyek? Meg kell változnom?
18 éves lány vagyok, eddig nem volt kapcsolatom:( Pedig nagyon vágyom rá. A nagy helyzet viszont az, h hiába kezd udvarolni(huhh ez így nem jó kifejezés, mert sztem nem udvarlás az, amit csináltak) szval hiába kezd el rám nyomulni egy srác, ha nem tetszik, akkor nem álltatom. Nem tetszik ez a kavarjunk össze.vissza mindenkivel bulikban stílus. Nekem egyetlen egy ember kellés kész. de akárkivel nem jövök össze.
Nem tartom magam csúnyának, de egy szépségkirálynőnek sem, teljesen tisztába vagyok magammal. Tudom, h mik a jó és a rossz tulajdonságaim. És tudom, h én is kellhetek vkinek, mert ugyan már miért ne kellenék ?!?!
De a helyzet az, h viszont nagyon vágyom már egy társra. Szükségem van rá, mit lelkileg, mint testileg. De félek, h egyedül maradok. Sztetek, mit tegyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!