Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom 18 évvel idősebb...

A barátom 18 évvel idősebb nálam, idén lesz 60 éves. Életkora miatt már nem akar gyermeket. Férfiak, ti vállalnátok ennyi idősen egy babát, ha a párotok nagyon szeretne?

Figyelt kérdés
41 éves nő vagyok, még nincs gyermekem. Biológiailag még lehetne, teljesen jól működöm.A páromnak egy felnőtt gyereke van, aki már házasságban él.
2011. márc. 13. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Anyám 43 évesen szült. Most 28 vagyok és nincs rá panasz. Pedig első gyerek vagyok és nem kényeztettek el.
2011. márc. 13. 21:59
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

"Én már a helyedben sem vállalnék egy gyereket,még akkor sem,ha ma ez divat!"

Mi a divat??? Gyereket vállalni? Te mégis hol élsz?

Kár, hogy előbb nem jött nálad ez a vágy, de én minden nőt támogatok, aki édesanya szeretne lenni, ez a világon a legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel történhet. Erről nem lehet beszélni, ezt át kell élni.

2011. márc. 13. 22:08
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarlak elkeseríteni, de én biztosan nem vállalnék 60 évesen gyereket. Nem érném meg a felnőttkorát sem. Ezenkívül te 41 évesen már erősen kifutottál az időből, talán más célt kéne találni az életednek vagy örökbefogadni egy nagyobbacska gyereket.
2011. márc. 13. 22:09
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Én nem aggályoskdnék, ha a párod is "működik". Sőt, úgy tudom, idős férfi fiatal nő szuperfej gyereket hoz össze együtt. Hogy özvegyen neveled majd fel, az meglehet, de az is, hogy még van 30 év lehetősége ha most 60 éves. Nézd, fiatalon is meghalhat valaki.... én itt a valószínűség számítást félretetnném. Meg általában bármilyen számítgatást.
2011. márc. 13. 22:32
 15/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a biztatásokat, de a többi választ is.A párom rendkívül fiatalos, sportos.Nagyon egészségesen étkezik, olyan az érrendszere, mint egy 22 évesé.(Ezt fél éve agyérvizsgálaton mondták neki.)

Gyermeket eddig is szerettem volna, csak nem volt hozzá párom.Vagyis akivel szerettünk volna, súlyos betegségben meghalt jó pár éve.

Nagyon szeretnék anyává válni!!

2011. márc. 13. 22:42
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

Nem vállalnék gyereket 60 évesen, de azt sem tartom jónak, hogy te szeretnél ennyi idősen gyereket. Bár ez teljesen szubjektív vélemény.

Tényleg csak manapság lett "divat", hogy 40 év feletti nők is vállalnak gyereket. Persze érthető, hogy szeretnél, de arra is gondolj, hogy amikor a gyereked még csak 20 év körüli fiatal felnőtt lesz, te már 60 éves nagymama korú nő leszel. A mostani párod pedig 80 éves lenne! Sokan meg sem élik azt a kort.

Én a helyedben örökbefogadáson gondolkodnék.

2011. márc. 13. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, sok itt a vélemény, számos pozitív és negatív egyaránt a számodra. Én csak azt tanácsolom, ha nagyon vágysz gyerekre, és eddig nem volt kivel vállalnod, adj egy utolsó esélyt magadnak, mert ha nem teszed meg életed végéig bánni fogod! Igaz, meg kell gyöznöd a párodat is, hogy Ö is akarja. Ha emiatt szakítanátok, nem igazán állnál elöbb, mert míg megismersz még valakit, és sor kerülne rá, lehet hogy tényleg késö lenne már neked. Még 43-ig egész jó esélyeid vannak, és nem is vagy öreg egy gyerekhez. Ez még belefér. Manapság már az orvostudomány egy kicsit elöbb van, minthogy parázzon egy 40-es terhességtöl.Gondolj arra, jobb késöbb mint SOHA, és vágj bele. Ne a rosszara gondolj, hanem poztitívan állj hozzá, mindegy ki mit ír, ha te ott legbelöl érzed hogy akarod. Hajrá!!!
2011. márc. 14. 04:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Csak sikerüljön!
2011. márc. 14. 13:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudom régi kérdés. Lett gyerekeketek?
2014. jún. 30. 13:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, mi lett a vége.
2014. dec. 22. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!