Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn jártok szüleitekh...

Milyen sűrűn jártok szüleitekhez, anyósékhoz ebédelni?

Figyelt kérdés
Van saját család, baba, gyerek. Így milyen sűrűségű látogatás a jellemző?
2011. márc. 11. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Hetente! Anyós általában szombaton főz, anyu vasárnap! De van, hogy ők jönnek, bár ez jóval ritkább!:) Egy városban, 5 percnyi autóútra lakunk, viszont a munka miatt hét közben nem nagyon tudunk találkozni, ilyenkor van idő egy kis beszélgetésre is! Még nincs gyerek, de ha lesz, biztos sűrűbben fogunk járni, ha az elején még nem lesz erőm főzni!
2011. márc. 12. 08:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Úgy látom, hogy ezek szerint nem gondolom furcsán, ha hétköznap többször átugrom a babával anyáékhoz (akik ráadásul családi házban laknak) és esetleg 2 hétvégente ott is ennénk, amikor a tesóm és a bnője is ott van.

Mi a városban lakunk, de 15 percre vannak autóval.

Sajnos a férjem szülei 250 km-re laknak, így nem tudunk velük ilyen gyakran találkozni. Ezért jön mindig a konfliktus, hogy az én szüleimhez miért megyünk ilyen gyakran. Hozzá teszem, hogy amióta megszületett (4,5 hónap) a baba 3-szor voltunk mostanában, inkább a szüleim jöttek hozzánk. Bár láttam a páromon, hogy ezt is sérelmezi. Normális ez?

Már kezdtem azt hinni, hogy furcsán gondolkozom. Pedig nagyon sok anyukától hallom, hogy rengeteget van a gyerekekkel a szüleinél. Inkább, mint otthon üljön, nem?

2011. márc. 12. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy nem gond,ha mentek! Ha ez senkinek sem teher akkor miért ne! Az én anyukám pl. háztartásbeli, otthon van, minden nap főz. Már előre várja, hogy ha unokája lesz, akkor többet leszünk nála!:) Így sem ő, sem én nem leszünk egyedül!
2011. márc. 12. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez úgy van, hogy 4-5 hetente megyünk csak mindkettőnk szüleihez együtt, párom kb. 2 hetente beugrik a leveleiért a szüleihez, akkor én nem megyek. Azért a férjednek is van beleszólása abba, hogy te hányszor menj a szüleidhez. Mondok egy példát: nekem mondta a férjem, hogy mikor többet találkoztam anyuval, akkor a találkozások után sokszor kijöttek rajtam anyukám rossz tulajdonságai: (mindenbe beleszólás, a másik lekontrollálása, erőteljes beszéd) és azt mondta, hogy ha ritkábban vagyok anyukámmal, akkor nem így viselkedem. Amúgy ezt én is érzem magamon, ezért inkább csak 1 hónapban egyszer megyek hozzájuk, mert nem akarok én úgy viselkedni. Lehet, ezt valkinek furi olvasni, de tényleg így működöm...
2011. márc. 14. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
2-3 hetente,ugyanis csak én vagyok nekik,egy szem gyerek. :) 1 babánk van,ő most 3 hós,mióta megvan sokkal többször,akár naponta,2-3 naponta is. :)
2011. márc. 16. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!