Milyen sűrűn jártok szüleitekhez, anyósékhoz ebédelni?
Mi átlag két hetente járunk Apukámhoz meg Anyósékhoz is(egy városban laknak,így egy nap alatt elmegyünk hozzájuk) anyukám meg hozzánk szokott jönni havonta,ő ingyen utazik a vonaton.
Apukámék,anyósomék 50 kilométerre laknak(háztól házig) anyukám olyan 160-ra.Nagyihoz is havonta járunk,ő teljesen más irányba,másik faluban lakik,48 kilométerre.
Gyerekünk nincs,erre a jó anyagi helyzetre nem merünk vállalni.
2 gyerek van, mióta a pici megszületett, azóta mi nem járunk sehova, mindenki jön hozzánk (4 hónapja, meg előtte kb az utolsó hónapban már nem nagyon mentünk sehova).
Apám+nője: 2 hetente jönnek, de csak du. 1-2 órára.
Anyósom: kb havi 1-szer jön kb 2-3 órára.
Apósom: kb 100 évente egyszer.
Anyukám: külföldön él, 2-3 havonta van itthon 1-2 hetet, akkor minden nap itt van.
Közös ebéd soha senkivel nincs, nem is volt, én nem szeretem ezeket az össznépi evéseket. Én a délutáni programokat szeretem.
én szüleim inkább jönnek,kb 3 hetente,de nem eédre,csak este 1-2 órára beugranak amikor erre van dolguk,40km-ről
párom szüleihez mi megyünk,párom hetente 2x,én 2 havonta
párom nagyszüleihez havonta megyünk,enyémekhez 2 havonta együtt,én többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!