Elengednétek a babátokat apjával anyósékhoz?
Anyós,após ott aláz meg ahol tud!A babánkkal sem úgy bánnak mind ahogy kellene!Még nem volt a kicsi addig,én voltam a hibás mert férjem anyósék szerint nem törődőt eleget velük.Most is zsarolnak,bántanak,fenyegetőznek.Már bele fáradtam látni nem szeretném őket ezek után.Szinte a férjem,és a kisfiunkat kiakarják sajátítani,én velem meg mind egy utolsó féreggel úgy bánnak.Mind ha én nem a gyerek anyja lennék.APUKA SEM AKARJA,HOGY VIGYE A BABÁT!
BESZÓLOGATOK,ÉS KRITIZÁLÓSOK KÍMÉLJENEK!!
nem írod mekkora a csemete, és ha az apa sem akarja vinni akkor mi a kérdés? veled marad otthon és kész, az apa meg a szüleihez csak menjen, mégis csak a szülei, hát látogassa meg őket. ha a babát akarják látni, nem az a megoldás, hoyg te maradj otthon és a párod cipelje oda a gyereket, hanem jöjjenek el, de csak akkor, amikor neked is jó és beszéljék meg a pároddal, hoyg fél órát maradnak ( azt ki lehet bírni, akárhogyan is van), ezt tartsák is be, és akkor nem lesz torzsalkodás.
tallán. :_) sok türelmet...néha nehéz az élet, de csak a babára gondolj.
Az a baj próbáltunk leülni velük,de csak a maguk igazát fúják,és nem érdekli őket mi mit takarunk.5 hónapos a baba.
De mióta meg van csak veszekedés folyik elakarják vinni minden áron,és parancsolgatnak,fenyegetőznek.Nem értem mire jó ez!Engem mind baba anyját semmibe vesznek,és megaláznak folyton,nem érdekli őket én mit,hogy szeretnék.!Igen minden igaz amit itt leírok:((
Szerintem egyáltalán ne is vigyétek!! A gyerekek megérzik a feszültséget és azt is, hogy anyuka ideges. Jobb neki, ha nem kerül ilyen rosszakaró emberek közé, akár a nagyszülei akár nem! Ez az én véleményem. Majd, ha elfogadnak Téged, mint egy anyukát, az unokájuk anyját és a fiuk feleségét, akkor lehet miről beszélni, de egyébként ne gondolják azt, hogy bármikor is elmentek hozzá! Mennél hozzájuk veszekedni, odamennél a helyükbe, hogy nyugodtan megalázhassanak?! Ezt Te sem gondolod komolyan! Amíg ilyen gondolkodásúak...
A babának lelki nyugalom szükséges, amíg ők ezt nem látják be, addig szerintem ne foglalkozz velük, tartsd a tiszteletbeli távolságot, a tiszteletet add meg neki, már amennyire lehet és hátha jobb belátásra térnek. Bár nehéz esetek lehetnek!
Ne aggódj, a saját anyjától nem fogják tudni elszakítani a nagyszülők a gyereket!! Harcolj magatokért!
Minden jót.
A férjed engedd el ha valamiért menni akar. hiszen a szülei. Ha ő sem akarja elvinni a kicsi gyerkőcöt nem kell vigye. Mondván a babának az anyjával a legjobb. Ha majd nagyobb lesz elmehet ha akarja apuka.
Nálunk anyós az első unokát le sem szrta lényegében, a másodikat ajnározza. most összevesztünk ,mert a saját házamban a saját gyerekeim előtt alázott meg ordítozott velem. végre kiordította mi baja velem. Többé nem teheti be a lábát hozzánk. Ha valamilyen családi esemény van elmegyünk, de mindig is érezni fogja, ohgy nem szívesen. Apósom tisztelem ,szeretem imádják a gyerekek. Anyóstól az 5 éves szó szerint fél. A kicsi 13 hónapos még nem tudja mi az.
Szóval én azt mondom, ha nem akarjátok nem viszitek a gyereket. Ti legyetek együtt boldogok a többi nem számít.
Igazából nemértem mi a paroblémád.
Rossz a kapcsolat az anyósékkal (amit akár te si csak felfújsz).
De a férjed mennem látogatóba te nem, a férjed sem meg te sem szeretnéd hogy a baba menjen. Akkor hol a probléma?
Menjen egyedül a férjed. ìgy öt láthatja az anyosód, a baba meg majd akkor megy ha valaki elakarja vinni. Vagy majdha magátol megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!