Elengednétek a babátokat apjával anyósékhoz?
Anyós,após ott aláz meg ahol tud!A babánkkal sem úgy bánnak mind ahogy kellene!Még nem volt a kicsi addig,én voltam a hibás mert férjem anyósék szerint nem törődőt eleget velük.Most is zsarolnak,bántanak,fenyegetőznek.Már bele fáradtam látni nem szeretném őket ezek után.Szinte a férjem,és a kisfiunkat kiakarják sajátítani,én velem meg mind egy utolsó féreggel úgy bánnak.Mind ha én nem a gyerek anyja lennék.APUKA SEM AKARJA,HOGY VIGYE A BABÁT!
BESZÓLOGATOK,ÉS KRITIZÁLÓSOK KÍMÉLJENEK!!
Hasonló helyzetben vagyunk mi is, csak mi egy fedél alatt élünk!Én éreztetem az öreglánnyal, hogy nem kedvelem!Tőlem nem is kapja meg agyereket, az én kezemből nem veszi ki az biztos!!!A férjem átviszi a szobájukba 10 percere, mert hát mégis az unokájuk , de én látni sem akarom, hogy a kezében van!Mostanában új szokása van, akkor megy be hozzánk amikor én elmegyek fürdeni vagy a konyhában csinálom a dolgom és a férjem van a kicsivel.Hát ennek baromira örülök pláne ha ezt este 8-kor teszi!Nálam 1x-2x probálkozoztt olyan kérdésekkel,hogy "Hova mentek?Hol voltatok?Honnan van ez, honnan van az?" én rövid úton helyre raktam.Nem vagyok köteles elszámolni neki, nem is teszem.Bárhogy próbálkozik.A mi életünk nem tartozik rá!A kényszer vitt ebbe helyzetbe minket de már nem tart soká, költözünk!!
Ne hagyd magad, és ne tedd ki a gyerekedet ilyennek.Ha most ezt teszik ezt fogják akkor is amikor már a gyerek érti, hogy mit mondanak, tesznek!Állj a sarkadra, magadért, a gyerekért és a családodért!!!!
Sok sikert, és kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!