Elegem van abból a tahó, semmit sem csináló tesómból, mit csináljak? 13/L
Haza jött,eszik és látja,hogy pakolok.Megkértem,hogy anyáék szobájába az ágyat egy kicsit pakolja össze.Erre ő fel van háborodva...Azt csinálta,hogy amikor leültem ide jött és a 8 kg-s!!! táskáját ide dobta a lábamhoz és még a lábamat is csavargatta,pont ahol fáj,mert csontkinövés van ott.Mama segített pakolni,felállni is alig bírok,Mama azt mondta,hogy jobb esetben súlyosan megzúzódott.Nagyon nagyon fáj.Egész héten annyit csinál,hogy vasárnap az asztalról elpakol.Ennyi,kész kifújt a heti munkája.Engem ez nagyon zavar,mert mindig én csinálom házi munkát,meg anya és apa.Néha már úgy érzem,hogy nem gyerek vagyok,hanem egy cseléd lány.Neki csak tátani kell a száját a kis királyfinak és hó elején megkapja...
Még azt csinálja,hogy bevisz 2 liter innivalót meg fél hűtőt...És csak gépezik.Nekem 2 óra hosszát kell tanulnom,amikor ő 1,est vagy 2-est kap akkor semmi baj,de nekem persze nem lehet egy 3-asom...
Mama (a másik) így is daganatos és le sem megy meglátogatni,most itt ülök mint egy bábu eltörött lábakkal azt hittem a házat tele sírom,mert nagyon fáj,mit lehet csinálni egy ennyire tahó 18/F-l??
13/L:(:(
Esetleg feljelenthetem,h eltört a lábam??Köszönöm a válaszokat=)
Elso sorban azt ajanlom menjel orvoshoz a labad miatt.
Masod sorban ezt komolyan beszeld meg a szuleiddel. Igy nem lehet tovabb elni. Borzalmas hogy milyen testvered van. Megerdemelne hogy a nyakat kitekerjek.
Na,voltunk az ügyeleten,súlyosan megzúzódott és anyáék azt mondták,ha még1x ilyet mer csinálni(anya és apa rendőr)akkor feljelentik őt,bántalmazás miatt,és meg van beszélve minden...Most már mindenki ugyan úgy fog dolgozni,viszont én a hónapban nem mehetek iskolába-_-"
ha egy lábtörés kellett neki ehhez akkor így járt...
Köszönöm a válaszokat!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!