Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkanélküliek! Mivel megy el...

Munkanélküliek! Mivel megy el a napotok? Mit csináltok egész nap?

Figyelt kérdés
Kezdem magam nagyon rosszul érezni amiért nincs munkám. Persze folyamatosan keresek. Sokszor értelmetlenül telnek a napjaim, főleg mostanában. Ti hogy viselitek ezt az egészet?
2011. márc. 10. 10:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok mindent csinálok...motiválatlan vagyok jelenleg. Itthon ülök, nézem a GYK-t:D és kitalálom a következő lépéseket. Közben én is küldözgetem az önéletrajzomat, ahova tudom. De én is úgy vagyok vele, mint az előttem szóló egyik válaszoló, hogy pályakezdőként elég nehéz munkát találni...amikor nincsen 1-2-3 éves munkatapasztalatom...Persze hasznosan is lehet tölteni a napot. Azonban elég passzív is lettem ebben a helyzetbe. Azért próbálok vmi hasznosat csinálni...
2011. márc. 10. 11:10
 12/37 anonim ***** válasza:
82%
Én feltalálom magam,takarittok,német nyelvet tanulok napi 3 órában,feljövök erre az oldalra jókat röhögni:),és persze munkát probálok találni mielöbb és küldözketem mindne fele az önéletrajzomat és mellette jároma várost és minden létező munkahelyre bemegyek,tehát nem unatkozom,néha egy kicsit online pokerezek,azzal is valamennyi zsebpénzt betudok gyűjteni,de öszintén szólva már nagyon szeretnék dolgozni!
2011. márc. 10. 11:19
 13/37 anonim ***** válasza:
82%
Én jól viselem.Reggel egy kis házimunka,utána netezek egy pár órát(szerencsére ingyen van).Már beletörődtem abba,hogy az életben nem fogok dolgozni,nem is érdekel az egész.Az elején még elég rossz érzés volt,hogy nem vesznek fel sehova,pedig képzetlen és öreg sem vagyok,de most már nem zavar.
2011. márc. 10. 11:20
 14/37 anonim ***** válasza:
76%

Lógás itt, házimunka, nyelvtanulás. Nem is keresek most munkát, úgysem hívnak be sehova, sőt, vissza sem írnak. Pályakezdő vagyok. Áprilisban igénybe veszem a startkártyát és bejárom a várost.

Nem tudom mi lesz velünk így. Nyugdíjunk az úgysem lesz, házunk sem, semmink.

Az élet kilátástalan erre mit akar a kormány? Ebbe a sz*rba még szüljünk egy csomó gyereket h ők is kilátástalan munkanélküliek legyenek....

Király!

Amúgy próbálom optimistán felvenni ezt a dolgot!

Bezzeg ügynöki munka és erotikus munka az lenne:SS

2011. márc. 10. 11:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Én augusztus óta vagyok munkanélküli. 1 hónapot dolgoztam egy hotelnél mint értékesítő és azóta semmi. Pályakezdő vagyok, hiába dolgoztam valamennyit sztem az lópikula. Most szerencsére áprilistól nyit egy bolt és ott fogok dolgozni. Persze csak ismerős tudott segíteni, önéletrajz beadásokkal sose kaptam volna munkát.
2011. márc. 10. 11:36
 16/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem ezért lettem vállalkozó, de az lettem. (Vicc különben, hogy mivel nincs munkaHELYem, ahová minden reggel bekakukkolnék, többen munkanélkülinek hisznek.)

Tehát kedves állás nélküliek: ha értetek valamihez (van szakmátok, végzettségetek), keressetek olyan embereket, akiknek project jelleggel van szükségük a képességeitekre. Ha van több ilyen megrendelőtök, nem fogtok sem unatkozni, sem éhen halni. (Ha jók vagytok a szakmában, rövidesen hétvégén sem fogtok unatkozni. :))

2011. márc. 10. 11:37
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
GBW nagyon szuper a hozzáállásod :)
2011. márc. 10. 12:41
 18/37 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nekem 30 hetes várandósan esélyem nincs a munkaerőpiacon ( na nem mintha hathetesen lett volna :D ), főzök, takarítok, és az állapotomból kifolyólag orvoshoz járok, ügyeket intézek, most pl az EMFESZ mizéria kellős közepén vagyunk. Bírnám ha csak egy nap nyugi lenne már.
2011. márc. 10. 12:50
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hónapja államvizsgáztam, a diplomát még nem kaptam készhez, mert le kell tennem két felsőfokú nyelvvizsgát.

Úgyhogy mostanában kerestem megfelelő vizsgaidőpontot, megfelelő nyelviskolában és a héten elkezdem a nyelvtanulást. Emellett háztartási munka, posta, bevásárlás, netezés.

Meg persze állásokat is keresek, de még sehonnan nem jelentkeztek. A legtöbb helyen min. 1-2 éves szakmai tapasztalat kell, amivel pályakezdőként nem rendelkezem.

De én nem is Magyarországon tervezem a jövőmet (nem sok lehetőséget látok itthon..), ahogy meglesznek a nyelvvizsgák, keresek külföldön állást. Az elején mindegy, hogy mi az, akár szobalány, házvezető állást is elvállalok.

Ja és fogyókúrázni, tornázni is elkezdek jövő héten, mert nagyon sokat szedtem fel az utóbbi fél évben és emiatt az önbizalmam egyenlő a nullával.

2011. márc. 10. 13:05
 20/37 anonim ***** válasza:
81%
Mint fentebb írta valaki, valóban elég érdekes az állam elvárása a fiatal házasokkal szemben. Nincs munkahely, nincs lakás és még lehetőség sem, hogy akár hitelre is legyen. Kilátástalan sokunk helyzete még rövid távon is ebben az országban, de kevés gyerek születik. Ezt a családi adókedvezménnyel igyekeznek helyrebillenteni, ami viszont a munkahellyel rendelkezőknek kedvez csak, közülük is a magas jövedelműeknek, mint pl. a politikus urak, akik ezt megszavazták.
2011. márc. 10. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!