Ha egy férfi nem kap meg egy nőt, akkor miért kell utána mindenféle "k"-nak elmondania azt a nőt?

Én nagyon megvetem a házasságszédelgőket, és ha velem közli ezt a "nős vagyok, legyél a szeretőm" szöveget egy férfi, akkor lehet, hogy ráborítom az asztalt, ha pedig képes vagyok uralkodni magamon, akkor a kérdezőhöz hasonlóan angolosan távozok. Onnantól kezdve egyetlen szót sem vesztegetek egy ilyen hazug baromra, főleg ha már kezdtem megkedvelni, vagy már alakulóban éreztem a kapcsolatunkat..
Ha pedig visszahallok ilyesmiket a hátam mögött, dühömben felkapom a telefont és tájékoztatom a feleséget az eseményekről. Ez van, temperamentumos természet vagyok..
Egyébként én is találkoztam már ilyen típussal, sajnos egyáltalán nem ritka..

Nagyon sok pasinak a büszkesége a legfontosabb. Ha ezt megsértik, azt nehezen dolgozzák fel és van, hogy így vágnak vissza. Az én egyik volt barátom konkrétan megmondta nekem, hogy ha szakítok vele, mindenkinél rossz híremet fogja kelteni. Szakítottam, megtette. Jó, mondjuk sok kárt nem tudott vele tenni, nem is haragudtam rá.
Tényleg nem akarok általánosítani, vannak olyan pasik is, akik máshogy viselik ezt és igen, vannak olyan nők is, akik rászolgáltak a "hírükre".

Ha lefekszel vele kúrva vagy, ha nem rohadt kúrva:)
Engem egy kollégám akart meghúzni, nem hagytam, úgyhogy közölte a többiekkel (kollégák), hogy én ráhajtottam, de neki egy ilyen kúrva nem kell.
A srácok tisztában voltak vele, hogy ez tuti nem történhetett meg, úgyhogy mindenki ezzel szivatta még hónapok múlva is.
Amúgy velem csak ekkor esett meg ilyesmi és a férfiak zöme tényleg nem ilyen gyökér. A legtöbb tud mit kezdeni ezzel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!