Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi nem kap meg egy...

Ha egy férfi nem kap meg egy nőt, akkor miért kell utána mindenféle "k"-nak elmondania azt a nőt?

Figyelt kérdés
Elutasítottam. Ezért most mindenütt én vagyok a NAGY k. csupán nem jöttem vele össze. Előtte meg én voltam minden szép és jó.
2011. márc. 9. 17:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
16%
22l vagyok,volt több barátom is,annyi h,nem feküdtünk le.Akkor biztos szerencsés vagyok,pozitív dolgokat hallottam vissza,utána is,bocs,nem akarok kötözködni.
2011. márc. 9. 18:29
 32/38 anonim ***** válasza:
Könnyebb a másikat hibáztatnia, mint belátnia a saját hibáit, vagy elvonatkoztatni attól, hogy nem személyes támadás volt ellene.
2011. márc. 9. 18:52
 33/38 anonim ***** válasza:
Azért azt tisztázzuk, hogy nem minden férfi ilyen. Aki ilyen, az szégyellje magát, de nem mindenki. Én is utasítottam már el nem egy embert, mégsem mondta rám egyik sem,hogy ribanc vagy k*rva lennék. Aki ilyet csinál magát minősíti, de ők vannak kevesebben. A férfiak többsége a közhiedelemmel ellentétben diszkréten kezeli az intim életét, nem csak azért,mert nem akar dicsekedni,hanem a nők sem örülnek neki, ha esetleg előttük olyan hölggyel volt, akit ismer.
2011. márc. 9. 19:00
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon megvetem a házasságszédelgőket, és ha velem közli ezt a "nős vagyok, legyél a szeretőm" szöveget egy férfi, akkor lehet, hogy ráborítom az asztalt, ha pedig képes vagyok uralkodni magamon, akkor a kérdezőhöz hasonlóan angolosan távozok. Onnantól kezdve egyetlen szót sem vesztegetek egy ilyen hazug baromra, főleg ha már kezdtem megkedvelni, vagy már alakulóban éreztem a kapcsolatunkat..

Ha pedig visszahallok ilyesmiket a hátam mögött, dühömben felkapom a telefont és tájékoztatom a feleséget az eseményekről. Ez van, temperamentumos természet vagyok..

Egyébként én is találkoztam már ilyen típussal, sajnos egyáltalán nem ritka..

2011. márc. 9. 19:03
 35/38 anonim ***** válasza:

Nagyon sok pasinak a büszkesége a legfontosabb. Ha ezt megsértik, azt nehezen dolgozzák fel és van, hogy így vágnak vissza. Az én egyik volt barátom konkrétan megmondta nekem, hogy ha szakítok vele, mindenkinél rossz híremet fogja kelteni. Szakítottam, megtette. Jó, mondjuk sok kárt nem tudott vele tenni, nem is haragudtam rá.

Tényleg nem akarok általánosítani, vannak olyan pasik is, akik máshogy viselik ezt és igen, vannak olyan nők is, akik rászolgáltak a "hírükre".

2011. márc. 9. 19:54
 36/38 anonim ***** válasza:
Ez már csak így van. Ha a pasi más csajjal dug, akkor az a csaj is K, pedig lehet nem is tudja, hogy közös testrészük van a pasi által. Persze nem kopik, hanem nemesedik...
2011. márc. 9. 21:53
 37/38 anonim ***** válasza:

Ha lefekszel vele kúrva vagy, ha nem rohadt kúrva:)

Engem egy kollégám akart meghúzni, nem hagytam, úgyhogy közölte a többiekkel (kollégák), hogy én ráhajtottam, de neki egy ilyen kúrva nem kell.

A srácok tisztában voltak vele, hogy ez tuti nem történhetett meg, úgyhogy mindenki ezzel szivatta még hónapok múlva is.

Amúgy velem csak ekkor esett meg ilyesmi és a férfiak zöme tényleg nem ilyen gyökér. A legtöbb tud mit kezdeni ezzel.

2011. márc. 9. 22:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Hát ti tényleg nagyon ostobák vagytok.
2011. márc. 10. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!